Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 22:45

Οκτώ ερωτήματα και μία προειδοποίηση από Αγγελόπουλους

Γράφτηκε από τον

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται σε Παναθηναϊκό και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παραθέτοντας οκτώ ερωτήματα και μία προειδοποίηση.

Η κόντρα μεταξύ των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου συνεχίζεται, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να βγάζει ανακοίνωση. Παραθέτει οκτώ ερωτήματα και μία προειδοποίηση και τονίζει πως "μάταια περιφέρεστε ενώπιον των δικαιοδοτικών οργάνων και επικαλείστε παραπλανητικά ανύπαρκτες συμφωνίες για "άφεση αμαρτιών". Δεν την λάβατε ποτέ. Τουλάχιστον όχι από εμάς".

"H ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ"

Και όλα αυτά με αφορμή το γεγονός πως χαρακτηρίστηκε καταχρηστική η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τις περιβόητες δηλώσεις του μετά το τέλος των περσινών τελικών (2015) του πρωταθλήματος. "Η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει κι εσάς" είχε δηλώσει ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" αναφερόμενος στους διαιτητές, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να προβαίνει σε καταγγελία ενάμιση μήνα αργότερα, συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου. Δύο ημέρες δηλαδή μετά την κοινή απόφαση όλων των ομάδων της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για να μην γίνονται πλέον καταγγελίες για περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπως επισημαίνουν οι "πράσινοι". Οι Πειραιώτες ακολούθως πέρασαν στην αντεπίθεση και εξέδωσαν ανακοίνωση, θέτοντας ερωτήματα, όπως για ποιον λόγο ο Αθλητικός Δικαστής άργησε 9 μήνες να βγάλει απόφαση, ενώ "φωτογραφίζουν" τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως τον άνθρωπο που προκαλεί εντάσεις, που στοχοποιεί δημόσια και εξυβρίζει, που εισβάλλει σε αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

"Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια των δικηγόρων του Δ. Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ ΠΑΟ να αποβάλουν (!) από την αίθουσα του ΑΣΕΑΔ τον δικηγόρο της ομάδας μας κατά τη δικάσιμο της προηγούμενης Πέμπτης, την αμέσως επόμενη ημέρα πληροφορηθήκαμε δημοσίως για το ¨διπλό χαστούκι¨ (sic) που επέφερε η απόρριψη της από Ιουλίου 2015 καταγγελίας μας, που αφορούσε στις από 15.06.2015 πειθαρχικά ελεγκτέες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ.

Επειδή από το σκεπτικό που διέρρευσε η ΚΑΕ ΠΑΟ προκύπτει ότι η νέα Αθλητική Δικαστής αποφάσισε να κρίνει, μετά από 9 ολόκληρους μήνες (!), ως δήθεν καταχρηστική την καταγγελία που υποβάλαμε για την ευθεία στοχοποίηση των διαιτητών κ.κ. Χριστοδούλου, Γκόντα και Σχινά, καθώς και των τότε Αθλητικών Δικαστών κ.κ. Ευαγγέλου και Λίλου από τον Δ. Γιαννακόπουλο, αναρωτιόμαστε τα εξής:

• Για ποιόν λόγο η νέα Αθλητική Δικαστής καθυστέρησε 9 ολόκληρους μήνες να επιληφθεί της από Ιουλίου 2015 καταγγελίας μας και τελικά, να προβεί στην έκδοση της σχετικής απόφασης ακριβώς πριν από την έναρξη των πλέι-οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος;

 

• Ποιός είναι αυτός που ¨προκαλεί ένταση¨ στους φιλάθλους; Αυτός που αυταπόδεικτα επιζητά την άτεγκτη εφαρμογή του νόμου ή αυτός, που μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, έχει:

 

- τιμωρηθεί 10 φορές (!) από τα αρμόδια αθλητικά όργανα για κατάφορες παραβάσεις των θεσπισμένων κανονισμών, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να κηρυχθεί έκπτωτος από τον Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος;

 

- αρνείται επιδεικτικά να συμμορφωθεί στις δικαστικές αποφάσεις;

 

- προβαίνει στην κατάρτιση εικονικών δικαιοπραξιών για να αποφύγει τις συνέπειες των δικών του παραβατικών πράξεων;

 

- εισβάλει κατά βούληση στα αποδυτήρια των ομάδων και των διαιτητών;

 

- στοχοποιεί δημόσια, εξυβρίζει, απειλεί, πετάει διακοσμητικά κεριά και χαρτονομίσματα σε έλληνες και ξένους διαιτητές ή ενίοτε τους ¨τραβολογά¨ μπροστά στις κάμερες σε πανελλήνια μετάδοση;

 

- επιτίθεται σε αθλητές αντίπαλων ομάδων με ανιστόρητες βωμολοχίες και επαίσχυντες απειλές;

 

• Από πότε η βούληση για την εφαρμογή του νόμου και τη συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις ερμηνεύεται ως ¨πρόκληση έντασης¨;

 

Σε μία ευνομούμενη πολιτεία, όταν κάποιος καταγγέλλει τη διάπραξη αδικήματος, τιμωρείται - εφόσον πράγματι είναι υπαίτιος -, ο παραβάτης και όχι αυτός που έκανε την καταγγελία.

Υ.Γ. Σας είχαμε πολλές φορές προειδοποιήσει ότι ¨Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος¨.

Μάταια, λοιπόν, περιφέρεστε ενώπιον των δικαιοδοτικών οργάνων και επικαλείστε παραπλανητικά ανύπαρκτες συμφωνίες για ¨άφεση αμαρτιών¨. Δεν την λάβατε ποτέ. Τουλάχιστον όχι από εμάς.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ