Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 13:17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Ενθουσιασμός για νίκη και εμφάνιση - Με κόσμο το Σάββατο στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

Η Καλαμάτα B.C. έδειξε προχθές με τον πιο πειστικό τρόπο ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην Α' κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο στην Γ' εθνική. 

Στον πρώτο τελικό συνέτριψε με 62-36 στην Τέντα τους Δρομείς Τρίπολης και είναι ένα βήμα πριν την άνοδο.

Η σειρά των τελικών είναι πλέον στο 2-1 για την Καλαμάτα (ξεκίνησε από 1-1 αφού μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου), που το Σάββατο στις 7 μ.μ. στην Τρίπολη θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ξανά τους Δρομείς και να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, ο τίτλος θα κριθεί την προσεχή Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην Τέντα.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ενθουσιασμός για την εμφάνιση αλλά και την στήριξη του κόσμου προχθές, ενώ η διοίκηση διοργανώνει δωρεάν εκδρομή για τον κόσμο που θα θελήσει να ακολουθήσει την ομάδα αύριο στην Τρίπολη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: 

«Το πρώτο βήμα για την άνοδο της ομάδας στη Γ' εθνική έγινε και ρόλο σε αυτό έπαιξε ο κόσμος, που στάθηκε δυναμικά και μονάχα αθλητικά στο πλευρό της από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική… Τους ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο να έρθει η μεγάλη αυτή νίκη.

Έχει μείνει βεβαίως ένας ακόμη σταθμός για να ολοκληρωθεί το ταξίδι της ανόδου. Το Σάββατο διεξάγεται στη Τρίπολη, στις 7 μμ, ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να μας δώσει τίτλο και άνοδο  και η ομάδα μας έχει ναυλώσει δωρεάν πούλμαν για τους φιλάθλους που θέλουν να είναι και εκεί ωθώντας την προς μια ιστορική νίκη. 

 

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6932076433 (Μυλωνάς Βασίλης) και 6944691839 (Καββαθέας Σωτήρης). Αναχώρηση το Σαββάτο 14-5-16 και ώρα 5 μ.μ. από τη Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας μπροστά από το καφέ "BLACK FOREST". Πάμε όλοι μαζί για κούπα μέσα στη Τρίπολη»