Σάββατο, 14 Μάιος 2016 15:32

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Στέψη ή παράταση στην Τρίπολη;

Γράφτηκε από τον
Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Στέψη ή παράταση στην Τρίπολη;

 

 

Με πολύ καλή ψυχολογία μετά την πολύ μεγάλη σε έκταση νίκη (62-36) στον πρώτο τελικό της σειράς επί των Δρομέων την περασμένη Τετάρτη, η Καλαμάτα B.C. θα πάει σήμερα Σάββατο στην Τρίπολη.

Η Μεσσηνιακή ομάδα με νίκη στο σημερινό δεύτερο τελικό στην Τρίπολη (7 μ.μ.) θα πανηγυρίσει τον τίτλο αλλά και την άνοδο της στην Γ' εθνική κατηγορία.

Βέβαια όλοι στο στρατόπεδο της ασπρόμαυρης ομάδας γνωρίζουν ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν ετοιμάσει τις δικές τους για το καλύτερο αντιδράσεις, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Γνωρίζουν λοιπόν ότι θα πρέπει να μπουν όσο πιο προσεκτικά και αποτελεσματικά μπορούν στο παιχνίδι, από το πρώτο σφύριγμα των Κυριακόπουλου, Ρίζου.

Σπουδαίο ρόλο στις όποιες σκέψεις νίκης έχει ο τεχνικός της Καλαματιανής ομάδας Θόδωρος Γιαννακόπουλος, είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. 

Τέλος ένας ακόμη σύμμαχος για τους Μεσσηνίους είναι ότι στις κερκίδες του κλειστού της Αρκαδικής πρωτεύουσας, εκτός από τους φίλους των γηπεδούχων, θα είναι και αρκετοί δικοί τους, αφού εκτός από το λεωφορείο που βάζει η διοίκηση, θα βρεθούν και αρκετοί που θα ταξιδέψουν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα. 

Σε περίπτωση που οι Δρομείς επικρατήσουν σήμερα, τότε ο τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο τελικό που θα γίνει στην Τέντα την προσεχή Τετάρτη στις 7 μ.μ.