Τρίτη, 17 Μάιος 2016 14:51

Σύσκεψη ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ομάδων και Αστυνομίας για τον αυριανό τελικό Καλαμάτα B.C. - Σύλλογος Δρομέων

Γράφτηκε από τον

 

Με επιστολή της προς τους υποψήφιους πρωταθλητές της Α' κατηγορίας, Καλαμάτα B.C. και Σύλλογο Δρομέων Υγείας Τρίπολης, η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ καλεί τα σωματεία και στην Αστυνομία σε σύσκεψη για τον αυριανό τελικό της Α' κατηγορίας μπάσκετ.

 

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί αύριο στις 7 μ.μ. στην Τέντα τους Δρομείς Τρίπολης, σε ένα ματς που θα αναδείξει τον πρωταθλητή, ο οποίος ταυτόχρονα με τον τίτλο θα πάρει και το εισιτήριο της ανόδου για την Γ' εθνική.

Στον προηγούμενο τελικό που έγινε το Σάββατο στην Τρίπολη υπήρξαν κάποια επεισόδια για αυτό και η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κρίνει επιβεβλημένη την σημερινή σύσκεψη που θα γίνει στις 12 στα γραφεία της. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΣΟΠ αναφέρει: 

"Όπως γνωρίζετε τη Τετάρτη 18/05/2016 και ώρα 19:00, στο Κ.Δ.Γ. Τέντα έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του 3ου αγώνα των play-offs του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων σας.

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. σας καλεί σε κοινή σύσκεψη την Τρίτη 17/05/2016 και ώρα 12 μ.μ. στα Γραφεία της, προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίσουμε τις ειδικές συνθήκες, που δημιουργούνται κατά την διεξαγωγή ενός τελικού.

Στη συνάντηση έχουμε ζητήσει να παρευρεθεί και εκπρόσωπος της αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συνδρομή της για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παρακαλούμε όπως παρευρεθεί εκπρόσωπος του σωματείου σας".

 

Τέλος, όσον αφορά τα όσα έγιναν στην Τρίπολη, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.