Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 13:03

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δίψα για την άνοδο - Η Καλαμάτα Β.C υποδέχεται σήμερα τους Δρομείς στον τελευταίο τελικό

Γράφτηκε από τον

 

Η ώρα για να μάθουμε το φετινό πρωταθλητή στην Α' κατηγορία μπάσκετ έφθασε...

Η Καλαμάτα B.C. υποδέχεται σήμερα στις 7 μ.μ. στην Τέντα τους Δρομείς Τρίπολης στον τρίτο και τελευταίο τελικό. Ο νικητής θα πάρει τον τίτλο και συνάμα το εισιτήριο για τη Γ' εθνική.  Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει το αβαντάζ της έδρας, μιας και η Τέντα αναμένεται να γεμίσει. Τη δική τους κερκίδα θα έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Γι' αυτό και έπειτα από τη χθεσινή σύσκεψη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Καλαμάτα, με παρόντες εκπροσώπους της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και των ομάδων, αποφασίστηκε οι φίλαθλοι να είναι σε διαφορετικές εξέδρες. Αυτοί της Καλαμάτας B.C. θα καθίσουν στην ανοικτή νότια κερκίδα και των Δρομέων στην βόρεια. Οι Δρομείς θα έχουν μάλιστα αστυνομική συνοδεία από τα διόδια της Καλαμάτας μέχρι το γήπεδο και φυσικά στην επιστροφή της αποστολής στην Τρίπολη.  Στο αγωνιστικό σκέλος, οι δύο μονομάχοι θα παραταχθούν με ότι καλύτερο διαθέτουν και υπάρχει φυσικά μεγάλη "δίψα" για την άνοδο. 

Θυμίζουμε ότι στα 4 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και πλέι -οφ οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν σε όλα τα ματς.

Το σημερινό τελικό θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Νάστος.

Κάλεσμα στον κόσμο

Η Καλαμάτα B.C. απέχει ένα ματς από την πολυπόθητη άνοδο και η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει σήμερα δυναμικό "παρών", αλλά να είναι προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Με αφορμή τον αυριανό (σ.σ. σημερινό) αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Σ.Δ.Υ. Τρίπολης που θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Τέντας και ώρα 19:00 και με τον οποίο θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Ά ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα θέλαμε απευθυνόμενοι στους φιλάθλους μας να τονίσουμε τα εξής : Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας και φιλάθλους του μεσσηνιακού μπάσκετ, να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν με τη φωνή τους και πάντα σε κόσμια πλαίσια την ομάδα μας, προκειμένου μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν, να πανηγυρίσουμε τη νίκη – άνοδο στη ΄Γ Εθνική. Επίσης να είναι προσεκτικοί και να μην ακολουθήσουν τυχόν προκλήσεις από την αντίπαλη πλευρά, οδηγούμενοι σε συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν τη διακοπή του αγώνα ή την εκκένωση του γηπέδου. Ενημερώνουμε πως κατόπιν σύσκεψης με την αρμόδια αστυνομική αρχή οι φίλαθλοί μας θα καθίσουν στην νότια κερκίδα του γηπέδου, γι’ αυτό και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο καλούνται να κατευθυνθούν προς εκεί. Στην είσοδο του γηπέδου θα διενεργείται έλεγχος και δεν θα επιτραπεί η κατοχή αντικειμένων , όπως μπουκάλια , αναπτήρες κτλ. Κλείνοντας ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε εύκολες και δύσκολες στιγμές και πάνω απ’ όλα τον υπέροχο κόσμο μας που ήταν συνεχώς και από την πρώτη ημέρα δίπλα μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα καταθέσουμε αύριο και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας προκειμένου να είμαστε νικητές τιμώντας όλοι μαζί, παίκτες- προπονητής – διοίκηση – κόσμος το ευ αγωνίζεσθαι ευελπιστώντας στο θετικό αποτέλεσμα".