Σάββατο, 21 Μάιος 2016 17:46

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ικανοποίηση για την φετινή πορεία στον Ευκλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Διάχυτη ήταν η χαρά ανάμεσα στους ανθρώπους του Ευκλή για την επίτευξη του βασικού στόχου της παραμονής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην  Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στο τραπέζι που παρέθεσε πριν λίγες μέρες η διοίκηση του συλλόγου στους αθλητές.

 

Η πορεία της ομάδας, ως νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία, θεωρήθηκε καλή γιατί κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση της τελικής κατάταξης με  8 νίκες και 14 ήττες ενώ η υπόθεση παραμονή είχε ήδη εξασφαλιστεί από τις αρχές του δεύτερου γύρου.

Στο τραπέζι που έγινε τιμήθηκε ο αρχηγός Νίκος Κλάπας για την δεκαπενταετή συνεισφορά του στην ανδρική ομάδα μπάσκετ που ξεκίνησε  το 2003 όταν ο Ευκλής βρισκόταν στην Γ΄ κατηγορία. 

Ο Κλάπας ήταν παρών και πρωταγωνίστησε και στις  δυο ανόδους, το 2005 στην άνοδο από την Γ’ στη Β’ κατηγορία καθώς και το 2015 που επιτεύχθηκε η άνοδος του Ευκλή στην Α’ κατηγορία.  

Στο Νίκο Κλάπα παρέδωσαν, αναμνηστική πλακέτα ο πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρούλης, αναμνηστικό δίπλωμα ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Λυμπερόπουλος καθώς του προσφέρθηκαν διάφορα δώρα από την Α’ αντιπρόεδρο Ελένη Οικονομοπούλου, τον ειδικό συνεργάτη του Δ.Σ. Γιώργο Τσόλκα και από τον προπονητή της ομάδας Ηλία Στακιά.

 

Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τους χορηγούς που στήριξαν την ομάδα την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.