Τρίτη, 24 Μάιος 2016 16:40

Στις 22:00 την Κυριακή ο τέταρτος τελικός

Γράφτηκε από τον
Στις 22:00 την Κυριακή ο τέταρτος τελικός

Δυόμιση ώρες μετά την προγραμματισμένη έναρξή του, θα πραγματοποιηθεί ο τέταρτος τελικός της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Τζάμπολ την Κυριακή (29/5) στις 22:00 στο ΟΑΚΑ.

Το πρόβλημα που προέκυψε με την ώρα διεξαγωγής των δύο αγώνων στο ΟΑΚΑ, λύθηκε. Όπως ανέφερε το Sport24.gr από το πρωί της Τρίτης (24/5) ο τέταρτος τελικός της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν στον "αέρα", λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η κύρια αιτία που έφερε στο τραπέζι το ενδεχόμενο μεταφοράς του μπασκετικού αγώνα τη Δευτέρα (30/5) αφορούσε τους λόγους ασφαλείας, αφού ήταν αδύνατο να συνυπάρξουν στον ευρύτερο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τόσο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όσο και αυτοί της ΑΕΚ, με τις αποστολές των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να είναι... φιλοξενούμενες.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το σενάριο για μεταφορά του αγώνα μία μέρα μετά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του ατόνησε, με την απόφαση που πάρθηκε να κάνει λόγο για αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής των δύο αγώνων. Έτσι, το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ θα γίνει στις 16:00 ενώ το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στις 22:00, με τη μεγάλη απόσταση στην ώρα διεξαγωγής των δύο αγώνων να δίνει τη δυνατότητα στην Αστυνομία να εγγυηθεί για τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: sport24.gr