Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 20:01

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Β.C.: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων θυρών για τα επεισόδια στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η Καλαμάτας Β.C. για τα όσα έγιναν στο ματς των πλέι οφ με τους Δρομείς στην Τρίπολη.

Την ποινή ανακοίνωσε σήμερα το δ.σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ενώ η Μεσσηνιακή ομάδα θα εκτίσει την ποινή στο ερχόμενο πρωτάθλημα όπου θα συμμετέχει στην Γ' εθνική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η ποινή επιβλήθηκε "διότι κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα φίλαθλοι του Συλλόγου, έριξαν μπουκάλια νερό, κέρματα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να διακοπεί τρεις φορές ο αγώνας και τέλος να διαταχθεί η εκκένωση της μίας κερκίδας που βρίσκονταν οι φίλαθλοι – οπαδοί της ομάδας, από τους Διαιτητές και την Αστυνομία".

Επιπλέον τιμωρήθηκε ο παράγοντας της Καλαμάτας Β.C. Βασίλης Μυλωνάς με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων, που αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διάρκειας ενός μήνα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο χρόνος έκτισης της ποινής του, υπολογίζεται από την ημερομηνία κοινοποίησης του εγγράφου έως της 24 Ιουνίου 2016.