Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016 13:31

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Το βάρος στις ανανεώσεις

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α' κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο στην Γ' εθνική η Καλαμάτα B.C. κοιτάζει πλέον την επόμενη μέρα.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα την βρει σε μια σαφώς πιο απαιτητική κατηγορία για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό με στόχο να ετοιμαστεί έγκαιρα και σωστά η νέα ομάδα.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση του Θοδωρή Γιαννακόπουλου που θα είναι και την νέα χρονιά στον πάγκο ενώ η διοίκηση εξασφάλισε άμεσα και την παραμονή ενός εκ των πιο έμπειρων παικτών που διαθέτει, του Γιώργου Γιαννουκάκη.

Αυτές τις μέρες ξεκίνησαν οι επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες και εκτιμάται ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουν ολοκληρωθεί οι ανανεώσεις.

Σκοπός είναι να μείνει ο περσινός βασικός κορμός και να γίνουν 2-3 ποιοτικές προσθήκες με παίκτες εκτός Μεσσηνίας, οι οποίοι θα έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και θα είναι σε θέση να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ.

Όλα αυτά με στόχο να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που σε πρώτη φάση θα είναι σε θέση να μείνει εύκολα στην κατηγορία. 

 

Από εκεί και πέρα, οι παράγοντες της ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες της πόλης και υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να βοηθήσουν ως χορηγοί την νέα προσπάθεια της ομάδας.