Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 12:54

Καμπ μπάσκετ από την Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον
Καμπ μπάσκετ από την Καλαμάτα '80

Για 5η συνεχή χρονιά ο Αθλητικός Ομιλος "Καλαμάτας 1980" μετά το κλείσιμο της σεζόν για την ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα, διοργανώνει καμπ για παιδιά από 6 έως 16 ετών.

Το προπονητικό πρόγραμμα βελτίωσης καλαθοσφαιριστών θα διεξαχθεί από 21 έως 26 Ιουνίου στην Τέντα και θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) με στόχο τη βελτίωση στις βασικές δεξιότητες του αθλήματος. Το τεχνικό επιτελείο του καμπ αποτελείται από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο μπάσκετ: Δημήτρη Αβδάλα (κάτοχο διπλώματος FECC της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης), Αλέξη Κορογώνα, Νίκο Πεφάνη, Αντώνη Παυλή και Σταυρούλα Μάλαμα. Αυτοί μαζί με επίσημους προσκεκλημένους προπονητές, αθλητές, επιστήμονες θα διδάξουν  στα παιδιά που θα συμμετάσχουν τα μυστικά του αθλήματος ταυτόχρονα πάντα με την ορθή παιδαγωγική κατεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι μέσα από αυτό τον προγραμματισμό που περιλαμβάνει επίσης  διοργάνωση ημερίδων, τουρνουά δημοτικών σχολείων, ταξίδια ακαδημιών, τα αγωνιστικά τμήματα  της Καλαμάτας '80  σημείωσαν και φέτος σημαντικές επιτυχίες. 

Οι ομάδες των Παίδων και των Εφήβων κατέκτησαν τα αντίστοιχα  πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και η ομάδα Μίνι την πρώτη θέση στον όμιλο της Καλαμάτας, όπως  και την  περυσινή αγωνιστική περίοδο.