Τρίτη, 12 Ιούλιος 2016 13:53

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης

Γράφτηκε από τον
Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης

 

Η συμφωνία που ήδη υπήρχε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Μπουρούση αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

 

Μετά από πέντε χρόνια στην ξενιτιά, ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο 33χρονος σέντερ είπε το "ναι" στην εξαιρετική πρόταση που του κατέθεσαν οι "πράσινοι", παίρνοντας την απόφαση να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη μετά από μια πενταετία στο εξωτερικό, όπου φόρεσε τη φανέλα των Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και Λαμποράλ Κούτσα.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βρέθηκε από νωρίς στο "στόχαστρο" του Παναθηναϊκού, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ενέτεινε τις προσπάθειές του για να τον αποκτήσει. Προσπάθειες που "έπιασαν τόπο" αφού μένει η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 33χρονου σέντερ στο "τριφύλλι", που ισχυροποιείται σημαντικά στη φροντ λάιν εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη με δεκαπενταετή εμπειρία στην Euroleague, την ώρα που πέρσι έκανε πράγματα και θαύματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα, την οποία  οδήγησε μέχρι το Final Four του Βερολίνου, αποκλείοντας μάλιστα με "σκούπα" στα playoffs το "τριφύλλι".

Η συμφωνία που ήδη υπήρχε ανάμεσα στον Παναθηναικο και τον διεθνή σέντερ αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Πάντως επειδή αναφερόμαστε σε μια δύσκολη υπόθεση όπου ο Γιάννης Μπουρούσης δεν έχει κρύψει τη θέλησή του να παίξει στο ΝΒΑ, καλό θα είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις όπου δεν αποκλείεται να υπάρχει ενημέρωση για όρους της συμφωνίας, σχετικά με το αν θα υπάρχει ΝΒΑ out.

Πηγή: sport24.gr