Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2016 10:52

Ξεκινά σήμερα η ακαδημία του Ευκλή

Γράφτηκε από τον

Με κυρίαρχο σύνθημα «παίζω-διασκεδάζω-μαθαίνω» ξεκινούν από σήμερα Σάββατο οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του Ευκλή Καλαμάτας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα τμήματα διδάσκει ο προπονητής μπάσκετ και καθηγητής φυσικής αγωγής Ηλίας Στακιάς ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στην Τέντα και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Ποτάμι. 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Ηλίας Στακιάς (τηλ. 6947006353) και Χρήστο Λυμπερόπουλο (έφορος στο τμήμα μπάσκετ, τηλ. 6936780144) και στην Τέντα κάθε Σαββατοκύριακο 8.30-9.30 το πρωί. 

Στόχος της ακαδημίας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευκλή είναι: 

"Να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και εκτός από το να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να παίξουν και να διασκεδάσουν. Να κοινωνικοποιηθούν και να κάνουν νέες φιλίες, Να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής σε ομαδικό άθλημα. Να ευαισθητοποιηθούν σε αξίες όπως είναι η ομαδικότητα, η ευγενής άμιλλα, η ανεκτικότητα και η αλληλεγγύη, Να μάθουν να σέβονται και να τηρούν τους κανόνες του αθλήματος. Να δημιουργήσουμε σωστούς αθλητές δια βίου άσκησης, αλλά και (σε συνεργασία με τους γονείς) σωστούς ανθρώπους. Επιπλέον, ο μακροπρόθεσμος στόχος του συλλόγου είναι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής να στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ".