Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2016 13:23

Για τη δεύτερη νίκη σήμερα η Καλαμάτα B.C. κόντρα στην Αχαγιά 82

Γράφτηκε από τον

 

Η επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών είναι το βασικό και όχι αδύνατο ζητούμενο της Καλαμάτας B.C. στο σημερινό (5 μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι στην Τέντα με αντίπαλο την Αχαγιά 82.

Με στόχο την νίκη λοιπόν η ασπρόμαυρη ομάδα ολοκλήρωσε χθες το μεσημέρι στην Τέντα την προετοιμασία της με τον τεχνικό της Θόδωρο Γιαννακόπουλο να αναλύει για μια ακόμη φορά στους παίκτες του τα δυνατά και αδύνατα σημεία των Αχαιών αλλά και το τι πρέπει από την δική τους πλευρά να προσέξουν ιδιαίτερα.

Θετικό σίγουρα στοιχείο στα όποια πλάνα του Καλαματιανού τεχνικού για την μάχη με την Αχαγιά 82 - μια ομάδα με τον ίδιο στόχο, την γρήγορη σωτηρία -  είναι η ετοιμότητα πλέον του έμπειρου Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλου από τον οποίο περιμένει πολλές λύσεις στην διάρκεια του 40λεπτου. 

 

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην θετική για τους γηπεδούχους εξέλιξη η οποία θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα με διαιτητικό δίδυμο τους Σπ. Σπυρόπουλο και Σκαλτσή είναι η πολυάριθμη για ένα ακόμη παιχνίδι στην Τέντα παρουσία των πολυάριθμων φίλων της και όλων όσων αγαπούν το τοπικό μπάσκετ.