Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 11:54

Στην Πάτρα με Εσπερο η Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

 

Αφήνοντας πίσω την εντός έδρας ήττα από την Αχαγιά '82, η Καλαμάτα B.C. ολοκλήρωσε την Παρασκευή το απόγευμα στην Τέντα την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα στην Πάτρα με τον εκ των αήττητων της βαθμολογίας του 1ου ομίλου Εσπερο.

Σίγουρα η αποστολή των "ασπρόμαυρων" στην αχαϊκή πρωτεύουσα κρύβει δυσκολίες, τις οποίες ο τεχνικός τους Θόδωρος Γιαννακόπουλος γνωρίζει πολύ καλά και προσπαθεί να τις περάσει και στους παίκτες του, ώστε να γνωρίζουν τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων τους.

Βασικά ζητούμενα για τον Γιαννακόπουλο λοιπόν στην κόντρα με ένα αντίπαλο που δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην Β' εθνική κατηγορία, είναι οι παίκτες του να μπορέσουν να περιορίσουν τα μικρά ή μεγάλα λάθη τους και με την μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα να ολοκληρώνουν με επιτυχία τις δικές τους επιθετικές φάσεις για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο τους ανήκει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τον αγώνα της Πάτρας ο οποίος θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα θα σφυρίξουν οι Λαζαρίδης-Ορφανός, ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του ομίλου έχει ως εξής: 

Εσπερος Πατρών - Καλαμάτα B.C.

(Λαζαρίδης, Ορφανός)

Πορφύρας - Κόρινθος 

(Μπανασάκης, Κώτσου)

Αχαγιά 82 - Δάφνη Δαφνίου 

(Κοτσιμπος, Μαγκαφάς)

Ικαρος Καλλιθέας - Γλαύκος

(Χριστινάκης, Καρανικόλα)

Πεύκη - Ακράτα

(Φάκαρος, Κουτσοδήμος)

Ενωση Ιλίου - Ερμιόνη 

(Ξάνθος, Καμήτσος)

Κεραυνός Αιγίου-Αρης Πετρούπολης 

 

(Λιότσιος, Τσιμπούρης).