Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 14:16

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά "3 με 3" στην Πύλο

Γράφτηκε από τον

Ο άστατος καιρός περιόρισε τη δράση του τουρνουά "MILKO 3X3" της Πύλου.

Οι αγώνες λοιπόν έγιναν μόνο την Κυριακή κάτι που δεν φάνηκε να ενοχλεί τα παιδιά που πήραν μέρος σ’ αυτό και χάρηκαν το παιχνίδι. Συνολικά 140 παιδιά (124 αγόρια, 16 κορίτσια) ακολούθησαν το μότο του Milko «PISTEPSETO» και πέρασαν την ημέρα τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Παναγιώτης Μύτζηρας (Δημοτικό) και Γιώργος Νικήτας (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη μοιράστηκαν οι Γιάννης Κούβελας και Κωνσταντίνος Νικολόπουλος για το Δημοτικό, με τον Ίγγλι Τσαούσι να αναδεικνύεται πιο εύστοχος στην κατηγορία Γυμνάσιο-Λύκειο.

Σημαντική ήταν η βοήθεια στη διεξαγωγή τουρνουά  του Ν.Ο. Πύλου. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος τοπικού Πύλου Ηλίας Γουρνάς, ο πρόεδρος του ΝΟ Πύλου Γιώργος Αρβανίτης, ο γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Χρήστος Δαμουράς, ο αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Π.  Φώτης Αλεξόπουλος και τα μέλη του δ.σ. του ΝΟ Πύλου Διονύσης Αρβανίτης και Θοδωρής Αλεξόπουλος.

 

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ευχαρίστησε τον κ. Καφαντάρη και τους συνεργάτες του στο δημοτικό συμβούλιο, για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους στην ανάπτυξη και προβολή του μπάσκετ στη περιοχή μας.