Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 13:37

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Μονόδρομος η νίκη την Κυριακή με Ικαρο

Γράφτηκε από τον

Tην τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής γνώρισε την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα από τον Έσπερο η Καλαμάτα B.C.

Μετά την νίκη της πρεμιέρας με τον Κεραυνό Αιγίου η Μεσσηνιακή ομάδα δεν έχει πανηγυρίσει ξανά με αποτέλεσμα να βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου της στην Γ" εθνική, έχοντας απολογισμό 1 νίκη και 3 ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Την Κυριακή θα υποδεχθεί στις 5 μ.μ. στην Τέντα τον Ίκαρο Καλλιθέας, μια ομάδα με την οποία ισοβαθμεί στην βαθμολογία. Το ματς λοιπόν παρουσιάζει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Καλαμάτα B.C. η οποία θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι στα μέτρα της. 

Στα προηγούμενα ματς το συγκρότημα του Θοδωρή Γιαννακόπουλου αντιμετώπισε προβλήματα κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, οπότε το ζητούμενο εν όψει του αγώνα της Κυριακής είναι να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση προκειμένου να ανεβάσει ψηλότερα το σκορ και να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. 

Στην προσπάθεια αυτή αναμένεται να έχει και πάλι την θερμή στήριξη του κόσμου ενώ αγωνιστικά θα απουσιάσει μόνο ο τραυματίας Γιαννουκάκης.