Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2016 23:52

Παίρνει παίκτη ο Παναθηναϊκός αντί του Γκιστ

Γράφτηκε από τον

Παρά τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών από την Μαδρίτη, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα όσον αφορά τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ.

Αυτό γιατί το πρόβλημα αποδείχθηκε πιο σοβαρό απ' ότι φαινόταν αρχικά, ενώ είναι ορατό το ενδεχόμενο ακόμα και να βρεθεί στο χειρουργείο ο Αμερικανός φόργουορντ.

Όπως είναι φυσικό, στον Παναθηναϊκό, δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια. Παρά το σοκ των αποτελεσμάτων του 30χρονου φόργουορντ, οι «πράσινοι» κοιτάζουν μπροστά. Το ντέρμπι της Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό, είναι προ των πυλών, ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα εντός των τειχών.

Αυτό γιατί οι «πράσινοι» εξετάζουν την αγορά, ώστε να αποκτήσουν παίκτη με σκοπό να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την απώλεια του Τζέιμς Γκιστ. Ήδη, μάλιστα, άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν βγει στην αγορά, με σκοπό να εξετάσουν τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ. Μάλιστα, το θέμα της ενίσχυσης δεν θα πάρει πολύ καιρό, καθώς από τον Παναθηναϊκό θέλουν να βρεθεί ο «εκλεκτός» το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: sentragoal.gr