Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 15:35

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Τοπικά ντέρμπι σε Σπάρτη, Τρίπολη και Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Τοπικά ντέρμπι σε Σπάρτη, Τρίπολη και Καλαμάτα

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στην μεγάλη τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με ενδιαφέροντα παιχνίδια όπως τα Θουρία-ΓΣ Μεσσήνης και Πελασγός-Ευκλής, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τοπικά ντέρμπι όπως τα ματς Σπαρτιατικός-ΑΕ Σπάρτης, Άτλας - Ακάδημος και Απόλλωνας - Δρομείς. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι: 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Το αγωνιστικό διήμερο ανοίγει στις 5 το απόγευμα το "τοπικό ντέρμπι" της Τρίπολης μεταξύ του πλήρως ανανεωμένου Απόλλωνα και του συγκάτοικου αλλά τυπικά φιλοξενούμενου Συλλόγου Δρομέων. Πιο κοντά λοιπόν στην επιτυχία  σε αυτήν την συνάντηση που θα σφυρίξουν οι Τσιμπούρης-Δούβρης είναι ο πιο γεμάτος σε εμπειρία και λύσεις Δρομέας με τους γηπεδούχους πάντως να αναμένεται να κάνουν την δική τους προσπάθεια.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Στις 6 το απόγευμα θα γίνει στο κλειστό της Πύλου ο μαχητικός ιδιαίτερα στην έδρα του ΝΟΠ θα υποδεχθεί ένα από τα φαβορί της φετινής χρονιάς την Καλαμάτα ΄80. Διαιτητές της συνάντησης στην οποία ο τίτλος του φαβορί ανήκει στους πιο έμπειρους φιλοξενούμενους θα είναι οι Ρίζος και Μπακετέας.

ΑΤΛΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι της Πύλου και  συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα στην Τέντα θα γίνει το παιχνίδι του Ατλαντα με τον τυπικά φιλοξενούμενο με κύριο χαρακτηριστικό του ότι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να φθάσουν στην πρώτη τους  φετινή νίκη. Αυτό το στοιχείο θα δώσει σίγουρα ενδιαφέρον στην αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Χριστόπουλος.

ΘΟΥΡΙΑ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ενα από τα καλά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα είναι αυτό που θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Τέντα με αντιπάλους την Θουρία η οποία γύρισε μετά από τρία χρόνια στην κατηγορία και τον ΓΣ Μεσσήνης. Λόγω λοιπόν του αναμενόμενου ενδιαφέροντος αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων αναμένεται να παρακολουθήσουν την συνάντηση που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Σχοινάς.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την πρώτη παρουσία μπροστά στο κοινό του θα κάνει στο κλειστό της Μεγαλόπολης ο πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία Πελασγός με αντίπαλο τον Ευκλή. Με ρέφερι τους Νάστο και Καραμπάγια τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να κάνουν την δική τους προσπάθεια για την νίκη οπότε το αγωνιστικό ενδιαφέρον της  συνάντησης αναμένεται να φθάσει σε υψηλά επίπεδα.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ-ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Το τοπικό ντέρμπι της Σπάρτης μεταξύ του φιλόδοξου Σπαρτιατικού και της ΑΕ Σπάρτης που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 6 στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας είναι το παιχνίδι που ολοκληρώνει το αγωνιστικό διήμερο. Το προβάδισμα της επιτυχίας έχουν οι κιτρινόμαυροι και πιο έμπειροι γηπεδούχοι. Το παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Ντάση.