Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 15:24

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Τα βλέμματα στο ντέρμπι Καλαμάτα '80 - Σπαρτιατικός

Γράφτηκε από τον
Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Τα βλέμματα στο ντέρμπι Καλαμάτα '80 - Σπαρτιατικός

Το ντέρμπι της Καλαμάτας '80 με τον Σπαρτιατικό που θα γίνει σήμερα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας μπάσκετ, ενώ σημαντικά παιχνίδια θα γίνουν επίσης στην Τρίπολη και την Σπάρτη, όπου ο Απόλλωνας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Πελασγό και  η ΑΕ Σπάρτης τη Θουρία αντίστοιχα. 

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής συμπληρώνουν οι συναντήσεις Ευκλής-ΝΟ Πύλου, Ακάδημος-Σύλλογος Δρομέων και ΓΣ Μεσσήνης-Ατλας. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια του διημέρου και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι: 

ΕΥΚΛΗΣ-ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Η αναμέτρηση Ευκλής-ΝΟ Πύλου, η οποία θα γίνει στις 4 το μεσημέρι στην Τέντα με διαιτητές τους Μαγκαφά-Ντάση, είναι αυτή που ανοίγει επίσημα την τρίτη αγωνιστική. Σε αυτό λοιπόν το αμφίρροπο παιχνίδι και οι δύο θα χτυπήσουν τη νίκη με τον Ευκλή πάντως να έχει το σημαντικό πλεονέκτημα της έδρας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του διημέρου, μεταξύ των δύο υποψήφιων πρωταθλητών της φετινής χρονιάς Καλαμάτας '80 και Σπαρτιατικού, θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στην Τέντα με διαιτητικό δίδυμο τους Ρίζο-Καραμπάγια. 

Αγωνιστικά και οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με όλους τους παίκτες τους σε ένα παιχνίδια που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο στην Τέντα.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Το τρίτο παιχνίδι της σημερινής ημέρας, Ακάδημος-Σύλλογος Δρομέων με ρέφερι τους Τσιμπούρη-Ντάση θα αρχίσει στις 8 το βράδυ στην Τέντα, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο που έχουν στο πρωτάθλημα.

Βέβαια οι ανανεωμένοι γηπεδούχοι είναι σε θέση να πάρουν τη νίκη σε ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι του προγράμματος είναι σίγουρα το Αρκαδικό ντέρμπι Απόλλωνας Τρίπολης-Πελασγός που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις 4 στο κλειστό της Τρίπολης με διαιτητικό δίδυμο τους Κυριακόπουλο και Καρδαρά. 

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΤΛΑΣ

Φαβορί να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών είναι ο ΓΣ Μεσσήνης στο  αυριανό εντός έδρας παιχνίδι που θα γίνει στις 7.30 το βράδυ με διαιτητικό δίδυμο τους  Αναστόπουλο και Σχοινά. Βέβαια παρά το θεωρητικό προβάδισμα των γηπεδούχων, ο Ατλας που δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο από το ματς.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΘΟΥΡΙΑ

 

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ στις 8 στο κλειστό της Σπάρτης με την αναμέτρηση της ΑΕ Σπάρτης με την αρκετά μαχητική και ανταγωνιστική, σύμφωνα με την εικόνα της στις δυο πρώτες αγωνιστικές Θουρία. Σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι που είναι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα θα σφυρίξουν οι Μαγκαφάς και Καραμπάγιας.