Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 15:22

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Στο ΣΕΦ τα τμήματα υποδομής για φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον

 

Μια σπουδαία εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι μικροί αθλητές μπάσκετ της Καλαμάτας '80 την περασμένη Κυριακή στο ΣΕΦ.

Το δελτίο τύπου του καλαματιανού συλλόγου αναφέρει:

"Μια πολυπληθής αποστολή του Συλλόγου μας Α.Ο. Καλαμάτα 1980 με

περισσότερα από 90 άτομα, αθλητές- αθλήτριες και συνοδούς ταξίδεψε την Κυριακή που μας πέρασε 11-12-2016, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σκοπό την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης και περυσινού πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού και την παρακολούθηση του αγώνα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ολυμπιακός – Ρέθυμνο.

Την αποστολή μας υποδέχτηκε ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής και ακαδημιών του Ολυμπιακού κ. Κεραμέας Νίκος και ο προπονητής της εφηβικής του ομάδας κ. Χρυσανθόπουλος Γιάννης.

Το πρόγραμμα για τους «λύκους» ξεκίνησε στις 14.00 το μεσημέρι στα

βοηθητικά γήπεδα του Σ.Ε.Φ με την ομάδα Μίνι του Συλλόγου μας με προπονητή τον κ. Πεφάνη να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά ακολούθησε ο αγώνας των γεννημένων το 2006 και 2007 αθλητών μας.

Μετά τη λήξη των φιλικών αγώνων η αποστολή μας παρακολούθησε στο κεντρικό γήπεδο του Σ.Ε.Φ τον αγώνα Ολυμπιακός – Ρέθυμνο.

Οι αθλητές του Συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις μπασκετικές τους εμπειρίες τους και να δουν από κοντά καταξιωμένους αθλητές.

Σε αυτή την ανταποδοτική λογική χτίζεται η Ακαδημία του Συλλόγου μας και επιφυλάσσεται και ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια".