Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 14:38

Η ακαδημία του Ευκλή είδε Ολυμπιακός - Ρέθυμνο

Γράφτηκε από τον

Στο ΣΕΦ ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή η ακαδημία μπάσκετ του Ευκλή Καλαμάτας όπου τα παιδιά παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα της Α1.

Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες που έγινε στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των αθλητών που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αστέρες του Oλυμπιακού να αγωνίζονται κόντρα στην αξιόλογη ομάδα του Ρεθύμνου αλλά και να αισθανθούν την ατμόσφαιρα ενός αγώνα της Α1 εθνικής κατηγορίας. 

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής Ηλίας Στακιάς και o έφορος του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Λυμπερόπουλος, ενώ συμμετείχαν και οι γονείς πολλών αθλητών.

Χριστουγεννιάτικο πάρτι σήμερα ο Ευκλής Καλαμάτας

Τα τμήματα πεζοπορίας, μπάσκετ και αγωνιστικής ποδηλασίας του Ευκλή Καλαμάτας διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά Χριστουγεννιάτικο πάρτι, το οποίο θα γίνει σήμερα στις 9 μ.μ. στο καφε-bar The Caffeine Lab με τον Ευκλή να καλεί τους φίλους του να συμμετέχουν: "Ο DJ Νάσος Παπατζιμόπουλος θα μας διασκεδάσει και θα μας ταξιδέψει μουσικά, όπως αυτός ξέρει. Τα μέλη του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής, οι παίκτες μπάσκετ, οι ποδηλάτες και οι πεζοπόροι, αφήνουμε τα γήπεδα, τις προπονήσεις, τους αγώνες και τις πεζοπορικές εξορμήσεις για λίγο. Σας προσκαλούμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μια γλετζέδικη βραδιά όπως ξέρει η οικογένεια του Ευκλή να διασκεδάζει».