Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 17:41

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Αλεσάντρο Τζεντίλε!

Γράφτηκε από τον
Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Αλεσάντρο Τζεντίλε!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού! Ο Ιταλός κατάφερε να ξεπεράσει το μεγαλύτερο «εμπόδιο» στον δρόμο του για το ΟΑΚΑ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μιλάνο μένοντας ελεύθερος.

Ετσι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό πιθανότατα διάρκειας 2,5 ετών. Για την ακρίβεια το συμβόλαιο του Τζεντίλε με το τριφύλλι θα είναι για 1,5+1 χρόνο, δηλαδή ως το 2018, με οψιόν ανανέωσης ως το 2019.

Πλέον ο Παναθηναϊκός αναμένει την άφιξη του Τζεντίλε στην χώρα μας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες (και να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις) και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άφιξή του στην Ελλάδα θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα το πιθανότερο είναι ταξιδέψει με το ίδιο αεροπλάνο της νέας του ομάδας, η αποστολή της οποίας θα επιστρέφει από την Ιταλία.

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη (21/12) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μιλάνο για την Α' φάση της Ευρωλίγκας.

Πηγή: www.sentragoal.gr