Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 12:52

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Κρίσιμο ματς την Κυριακή με Γλαύκο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Κρίσιμο ματς την Κυριακή με Γλαύκο

Ηττα στις λεπτομέρειες γνώρισε την περασμένη Κυριακή η Καλαμάτα B.C. στην Ακράτα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα ηττήθηκε με 61-55 από την ομάδα της Αχαΐας με την οποία ισοβαθμεί στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Η βελτιωμένη εικόνα σε συνδυασμό με την οριστικοποίηση της παραμονής του Θοδωρή Γιαννακόπουλου στον πάγκο έχουν επαναφέρει πάντως την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, τη στιγμή μάλιστα που έρχεται το κρίσιμο Κυριακάτικο ματς με τον Γλαύκο.  

Την Κυριακή στις 5 μ.μ. η Καλαμάτα B.C. θα υποδεχθεί στην Τέντα την ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση και θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με μια νίκη βελτιώνοντας παράλληλα την βαθμολογική της θέση. 

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο 

Στις τάξεις της Καλαμάτας χαρακτηρίζουν κρίσιμο το ματς και η διοίκηση καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. «Δύναμή μας οι οπαδοί μας! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τέντα την Κυριακή για το κρίσιμο ματς με τον Γλαύκο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2016. Όλη η πόλη... μία ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το κάλεσμα της Μεσσηνιακής ομάδας. 

Διαιτητές της συνάντησης η οποία θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα θα είναι οι Φ. Καλογερόπουλος, Ραχιώτης, ενώ για τον 1ο όμιλο θα γίνουν ακόμη τα παιχνίδια: 

Κόρινθος-Ερμιόνη 

(Αναστασίου-Λύρας)

Δάφνη Δαφνίου-Ακράτα 

(Φάκαρος-Μπανασάκης)

Κεραυνός Αιγίου-Ένωση Ιλίου 

(Σταθόπουλος-Ζιώγας)

Πορφύρας-Πεύκη 

(Σκαλτσής-Καλογριάς)

Αχαγιά-Ίκαρος Καλλιθέας 

 

(Μακρής-Καρανικόλα)