Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016 15:19

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Στην Τρίπολη δοκιμάζεται το αήττητο της Καλαμάτας '80

Γράφτηκε από τον

Εκτη αγωνιστική σήμερα και αύριο στην μεγάλη τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αήττητη Καλαμάτα '80 να αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον Σύλλογο Δρομέων και τους δεύτερους ΓΣ Μεσσήνης και Σπαρτιατικό να υποδέχονται αντίστοιχα τους Απόλλωνα Τρίπολης και ΝΟ Πύλου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του διημέρου θα παιξουν ο Ατλας με τον Ευκλή, η Θουρία με τον Πελασγό και ο Ακάδημος με την ΑΕ Σπάρτης. Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι: 

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Τον τίτλο του φαβορί για μια ακόμη νίκη θέλει να επιβεβαιώσει ο εκ των δεύτερων του βαθμολογικού πίνακα Σπαρτιατικός στις 4 το μεσημέρι στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας όπου θα υποδεχθεί τον ΝΟ Πύλου. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Δούβρης και Μπακετέας.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια του διημέρου είναι σίγουρα αυτό που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στην Τέντα με αντιπάλους τον Ακάδημο και την ΑΕ Σπάρτης. Την συνάντηση που οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες θα σφυρίξουν οι Νάστος και Χριστόπουλος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με μια ακόμη νίκη θα προσπαθήσει η Καλαμάτα '80 στις  7 το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης κόντρα στον εκεί γηπεδούχο Σύλλογο Δρομέων. Βεβαια την δική τους προσπάθεια για το καλύτερο θα κάνουν και οι δυνατοί γηπεδούχοι. Διαιτητές θα είναι οι Κυριακόπουλος και Τσιμπούρης.

ΘΟΥΡΙΑ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Την πρώτη τους επίσημη κόντρα  στην μεγάλη τοπική κατηγορία με ζητούμενο την επιτυχία θα έχουν απόψε το βράδυ στις 8 στην Τέντα η Θουρία με τον Πελασγό Μεγαλόπολης. Τον ενδιαφέρον αγώνα θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Ρίζος.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Την παραμονή του στον δρόμο των επιτυχιών και τις υψηλές βαθμολογικές θέσεις θέλει να πετύχει με νίκη ο ΓΣ Μεσσήνης αύριο το απόγευμα στις 5.30 στην έδρα του όπου θα υποδεχθεί το νεανικό αλλά πολύ μαχητικό Απόλλωνα Τρίπολης. Διαιτητές της συνάντησης της Μεσσήνης θα είναι οι Αναστόπουλος και Μπακετέας.

ΑΤΛΑΣ - ΕΥΚΛΗΣ

Τελευταία αναμέτρηση του διημέρου είναι αυτή που θα γίνει αύριο το βράδυ στις 8 στην Τέντα με αντιπάλους τον Ατλαντα και τον Ευκλή. Και σε αυτό το παιχνίδι - που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Μπακετέας - οι δύο αντίπαλοι θα ζητήσουν την επιτυχια ώστε να μπορέσουν να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.