Σάββατο, 12 Οκτώβριος 2013 14:19

Τζάμπολ για Καλαμάτα '80 και ΓΣ Μεσσήνης στην Γ' εθνική μπάσκετ, τα τελευταία νέα των δύο Μεσσηνιακών ομάδων

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει αύριο Κυριακή ο 1ος όμιλος της νέας Γ' εθνικής κατηγορίας με την συμμετοχή σε αυτόν και των ομάδων της Καλαμάτας '80 και του ΓΣ Μεσσήνης.
Το πλήρες πρόγραμμα και τα διαιτητικά δίδυμα της πρεμιέρας είναι:
Πεντέλη - Αγρίνιο
(Κρεσταινίτης - Νάστος )
Παπάγου - ΓΣ Μεσσήνης
(Α. Σπυρόπουλος - Ντάνος )
Έσπερος Πατρών - Προμηθέας
(Καρακάσης - Κωνσταντινίδου)
Καλαμάτα '80 - Κορωπί
(Καραλής -  Στ. Σταθόπουλος)
Νίκη Αμαρουσίου - Γαλάτσι
(Μαραμής - Μηλαπίδης)
Απόλλων Αρχ. Κορ. - Σπόρτιγκ
(Νάκας - Ζέρβας)
Ολα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα ενώ ρεπό σύμφωνα με το πρόγραμμα έχει η ΑΓΕ Ζακύνθου.

Στην Τέντα με Κορωπί
ξεκινά η Καλαμάτα '80

Αρχίζει αύριο στις 5 στην Τέντα την προσπάθειά της στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας η ομάδα της Καλαμάτας '80 κόντρα στο φιλόδοξο ακόμη και για τίτλο όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοί του αλλά και οι μεταγραφικές σημαντικές κινήσεις του ΓΣ Κορωπίου.
Αγωνιστικά η ομάδα του Δημήτρη Αβδάλα χωρίς προβλήματα θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει τις τελευταίες του αγωνιστικές διορθώσεις που θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες του στην παρουσίαση ενός ανταγωνιστικού συνόλου απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο αλλά και τις δυσκολίες που πάντα κρύβει η όποια πρεμιέρα ανεξάρτητα με το όνομα του αντιπάλου.
Σημαντικό τέλος στην θετική για την Καλαματιανή ομάδα εξέλιξη της συνάντησης αναμένεται να διαδραματίσουν οι φίλοι της με την σημαντική όπως αναμένεται παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού της Τέντας.

Για το καλύτερο στον Παπάγου ο ΓΣ Μεσσήνης

Παρά την αναγκαστική απουσία του Πέτρου Κρασσόπουλου λόγω διαστρέμματος ο νεοφώτιστος ΓΣ Μεσσήνης αρχίζει αύριο στις 5 στο κλειστό του Παπάγου κόντρα στον δυνατό σύμφωνα με τις μεταγραφικές του κινήσεις ομώνυμο γηπεδούχο την προσπάθεια του στον φετινό μαραθώνιο της Γ εθνικής κατηγορίας.
Παρά λοιπόν την πολύ σημαντική απουσία οι κιτρινόμαυροι των Μπακογιάννη, Ψυχογιού θεωρούν ότι ανεξάρτητα με τις όποιες δυσκολίες έχουν ετοιμάσει για αυτούς οι στρατηγοί μπορούν να τους βάλουν αρκετά προβλήματα έτσι ώστε να διεκδικήσουν το όποιο μερίδιο επιτυχίας μπορεί να τους ανήκει.