Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 18:47

Γ' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Μέχρι 16 Γενάρη οι δηλώσεις συμμετοχής

Γράφτηκε από τον
Γ' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Μέχρι 16 Γενάρη οι δηλώσεις συμμετοχής

Με χθεσινή επιστολή της η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ καλεί τα σωματεία που έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας έτσι ώστε να εκδοθεί η σχετική ειδική για αυτό προκήρυξη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει  να έχουν υποβληθεί στα γραφεία της Ενωσης στην Καλαμάτα μέχρι την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

Παράλληλα στην ίδια επιστολή αναφέρονται οι παρακάτω όροι που θα ισχύουν στο νέο πρωτάθλημα

1) Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Ανδρών, έχουν δικαίωμα να δηλώνουν μέχρι εννέα (9) αθλητές στο φύλλο αγώνα, (γεννηθέντες το 1985 και μεγαλύτερους). 

2)Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας Ανδρών, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αθλητών που θα δηλώνουν στο φύλλο αγώνα, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνουν τρεις (3) αθλητές μέχρι είκοσι δύο (22) ετών (γεννηθέντες το 1994 και νεότερους), εκ των οποίων ο ένας (1) αθλητής, θα αγωνίζεται υποχρεωτικά και στα δύο  (2) δεκάλεπτα του πρώτου (1ου) ημιχρόνου. 

3) Η παρουσία των αθλητών μέχρι 22 ετών στη  Γ΄ κατηγορία ανδρών, είναι υποχρεωτική πριν την έναρξη των αγώνων. Η μη  παρουσία τους συνιστά παράβαση.

Για την εφαρμογή των ανωτέρω, αρμόδιοι είναι οι Διαιτητές και ο Κομισάριος του αγώνα. Σε περίπτωση μη τήρησής τους, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και το υπαίτιο Σωματείο θα μηδενίζεται.

 

Σε περίπτωση που δεν εφαρμόζονται τα ανωτέρω, η Επιτροπή Πρωταθλήματος, θα πραγματοποιεί ενδελεχή έλεγχο στα Φύλλα Αγώνων και θα μηδενίζεται αυτοδίκαια η υπαίτια ομάδα έστω και αν η αντίπαλη δεν έχει υποβάλλει ένσταση.