Σάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 14:48

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Σημαντικά ματς σε Τρίπολη και Τέντα

Γράφτηκε από τον

Στα γήπεδα επιστρέφουν και πάλι οι ομάδες της Α' κατηγορίας καθώς σήμερα Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα θα διεξαχθεί η 8η και πρώτη για το νέο χρόνο αγωνιστική μεγάλης κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. 

Από τα παιχνίδια του τριημέρου στην κορυφή του ενδιαφέροντος είναι σίγουρα τα Ατλας - ΝΟ Πύλου, Σύλλογος Δρομέων - Πελασγός, Ακάδημος - Ευκλής. Παράλληλα θα γίνουν οι αναμετρήσεις Θουρία - Σπαρτιατικός και ΑΕ Σπάρτης - Απόλλωνας Τρίπολης. 

Το ντέρμπι κορυφής ΓΣ Μεσσήνης - Καλαμάτα '80 το οποίο θα γίνει την Δευτέρα το βράδυ. 

ΘΟΥΡΙΑ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Η αναμέτρηση της Θουρίας με τον Σπαρτιατικό η οποία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου με διαιτητικό δίδυμο τους Νάστο-Σχοινά είναι αυτή που ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα του τριημέρου. Σε αυτή λοιπόν την συνάντηση πιο κοντά στην κατάκτηση των δυο βαθμών της νίκης είναι σίγουρα οι φιλόδοξοι φιλοξενούμενοι με τους γηπεδούχους πάντως να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη. 

ΑΤΛΑΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Δύο ώρες μετά από το παραπάνω παιχνίδι και συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ θα παίξουν στην Τέντα ο Ατλας με τον ΝΟ Πύλου. Κύριο χαρακτηριστικό ότι και οι δύο θέλουν για τους δικούς τους λόγους την νίκη αφού έχουν κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την οριστικοποίηση της παρουσίας τους στην κατηγορία. Αυτή η ιδιαιτερότητα δίνει σίγουρα αρκετό ενδιαφέρον στο παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Χριστόπουλος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Να επιστρέψει στις επιτυχίες, όσο και αν αυτό κρύβει αρκετές δυσκολίες, θα προσπαθήσει την Κυριακή το μεσημέρι στις 4 στο κλειστό της Τρίπολης ο Σύλλογος Δρομέων κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας, αν και πρωτοεμφανιζόμενος σε αυτήν, τον Πελασγό Μεγαλόπολης. Την αναμφισβήτητα ενδιαφέρουσα συνάντηση θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Καρνέζης.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στις 7 το βράδυ την Κυριακή στο κλειστό της Σπάρτης, η γηπεδούχος ΑΕ Σπάρτης θα υποδεχθεί  τον μαχητικό Απόλλωνα Τρίπολης και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα που δίνει ο παράγοντας έδρα ώστε να φτάσει στη νίκη. Το παιχνίδι της Λακωνικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Τσιμπούρης και Ντάση.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΕΥΚΛΗΣ

Με βασικό ζητούμενο την νίκη θα αναμετρηθούν στην Τέντα στις 8 το βράδυ την Κυριακή ο Ακάδημος με τον Ευκλή. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Αναστόπουλος και Καραμπάγιας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 7 αγώνες)

1. Καλαμάτα 80        14

2. Σπαρτιατικός         13

-.ΓΣ Μεσσήνης         13

4. Πελασγός             12

5.ΑΕ Σπάρτης           11

6.Θουρία                  10

-.Ευκλής                   10

8.Σύλλογος Δρομέων  9

-.Απόλλωνας Τριπ.    9

-.Ατλας                        9

11.Ακαδημος              8

12.ΝΟ Πύλου             7

 

#Ενα μηδενισμό έχει ο Σύλλογος Δρομέων