Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 16:46

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Στη Μεσσήνη το πιο σημαντικό παιχνίδι

Γράφτηκε από τον

Μια αγωνιστική έμεινε για να ολοκληρωθεί πρώτος γύρος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και το κορυφαίο παιχνίδι του αγωνιστικού διημέρου που αρχίζει σήμερα είναι το ντέρμπι της 3ης θέσης ΓΣ Μεσσήνης - Πελασγός Μεγαλόπολης.

Εκτός λοιπόν από την παραπάνω συνάντηση για την 10η αγωνιστική θα γίνουν ακόμη τα παιχνίδια Ακάδημος - ΝΟ Πύλου, Ατλας - Θουρία, ΑΕ Σπάρτης - Ευκλής, Σύλλογος Δρομέων - Σπαρτιατικός και Καλαμάτα '80 - Απόλλωνας Τρίπολης.

Έντονο ενδιαφέρον έχει η πρώτη χρονικά αναμέτρηση του διημέρου Ακάδημος-ΝΟ Πύλου αφού και οι δύο αντίπαλοι δεν είναι σίγουρα στα καλύτερά τους την φετινή αγωνιστική περίοδο. Διαιτητές της συνάντησης η οποία θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα θα είναι οι Ρίζος και Καρδαράς.

Την ίδια ώρα θα παίξουν στο κλειστό της Σπάρτης η γηπεδούχος ΑΕΣ με τον Ευκλη Καλαμάτας. Στόχος των δύο ομάδων και σε αυτή την αναμέτρηση είναι η νίκη για την βελτίωση της βαθμολογικής τους θέσης αφού προέρχονται από ήττες και θέλουν σίγουρα  συνέχεια. Το αγώνα της Λακωνικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Νάστος και Χριστόπουλος.

Ανοικτή για όλα τα αποτελέσματα είναι η συνάντηση Ατλας-Θουρία η οποία θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Τέντα με διαιτητικό δίδυμο τους Τσιμπούρη και Καρδαρά  Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες δεν έχουν προβλήματα.

Την επιβεβαίωση της καλής αγωνιστικής του κατάστασης με μια ακόμη νίκη θέλει απόψε το βράδυ στος 8 στην Τρίπολη ο δεύτερος της βαθμολογίας και πιο πλήρης Σπαρτιατικός εναντίον του εκεί γηπεδούχου Συλλόγου Δρομέων. 

Διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης θα είναι οι Κυριακόπουλος και Καρνέζης.

Η αναμέτρηση των ισόβαθμων στην 3η θέση ΓΣ Μεσσήνης - Πελασγός που θα γίνει αύριο το  απόγευμα στις 5.30 στο Κλειστό της Μεσσήνης είναι σίγουρα το καλύτερο από κάθε άποψη παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Διαιτητές του αγώνα που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών φίλων των δύο ομάδων και του αθλήματος βέβαια στην περιοχή μας θα είναι οι Αναστόπουλος και Μπακετέας.

Ετοιμη για μια ακόμη νίκη είναι - λόγω έδρας αλλά και πληρότητας - η πρωτοπόρος και αήττητη της βαθμολογίας Καλαμάτα '80 που υποδέχεται αύριο το βράδυ στις 8 στην Τέντα την μαχητική ομάδα του Απόλλωνα Τρίπολης.

 

Τον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται αυτό το αγωνιστικό διήμερο θα σφυρίξουν οι Ρίζος και Σχοινάς.