Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2017 16:10

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος

Γράφτηκε από τον

Αυλαία σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την πρωτοπόρο Καλαμάτα '80 να παίζει με τον Ευκλή και τον δεύτερο Σπαρτιατικό να υποδέχεται τον Ακάδημο. 

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής περιλαμβάνει ακόμη τις συναντήσεις Θουρία - Σύλλογος Δρομέων, Πελασγός - ΑΕ Σπάρτης, Απόλλωνας Τρίπολης - Ατλας και ΝΟ Πύλου - ΓΣ Μεσσήνης.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του διημέρου θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Μεγαλόπολης με τον γηπεδούχο Πελασγό να είναι το φαβορί για την επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο την ΑΕ Σπάρτης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι κομπλέ αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι ενώ με απουσίες θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι. Την συνάντηση θα σφυρίξουν οι Ρίζος και Καραμπάγιας.

ΘΟΥΡΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στις 6 το απόγευμα στην Τέντα με αντιπάλους την Θουρία και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας. Στην αναμέτρηση που θα έχει διαιτητικό δίδυμο τους Ναστο-Χριστόπουλο οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν κομπλέ αφού δεν έχουν προβλήματα. 

ΕΥΚΛΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Αμέσως μετά το παραπάνω παιχνίδι και συγκεκριμένα στις 8 μ.μ., ο τυπικά γηπεδούχος Ευκλής θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην Τέντα κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη της βαθμολογίας Καλαμάτα '80. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νάστος και Χριστόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΛΑΣ

Το δικό του έντονο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι Απόλλωνας Τρίπολης - Ατλας που θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Τρίπολη με διαιτητικό δίδυμο τους Ρίζο και Καραμπάγια. Στην αναμέτρηση της Αρκαδικής πρωτεύουσας οι δύο αντίπαλοι θέλουν να φτάσουν στην επιτυχία ώστε να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν το προβάδισμα που δίνει ο παράγοντας έδρα.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο τρίτος της βαθμολογίας ΓΣ Μεσσήνης, αύριο το απόγευμα στις 5 στο Κλειστό της Πύλου, εναντίον του γηπεδούχου και ουραγού ΝΟ Πύλου. Το παιχνίδι της Πύλου θα σφυρίξουν οι Χριστόπουλος και Καραμπάγιας.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

 

Στις 6 μ.μ. στο κλειστό της Σπάρτης ο δεύτερος της βαθμολογίας Σπαρτιατικός, με τον αέρα του φαβορί για την κατάκτηση δύο ακόμη βαθμών, υποδέχεται τον Ακάδημο Καλαμάτας. Διαιτητές θα είναι οι Ντάση και Πουλοπάτης.