Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 12:36

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Κάλεσμα στον κόσμο για τον "τελικό" με Πορφύρα

Γράφτηκε από τον

Η προσπάθεια της Καλαμάτας B.C. συνεχίζεται την Κυριακή (5 μ.μ.) στην Τέντα με το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πορφύρα, την ίδια ώρα που η Μεσσηνιακή ομάδα ενισχύει το ρόστερ της με μια εσωτερική μεταγραφή.

Επέστρεψε ο Κούτρης 

Συγκεκριμένα, στις τάξεις της επανέρχεται ο Λεωνίδας Κούτρης ο οποίος ήταν βασικός στην περσινή πορεία ανόδου στην Γ' εθνική αλλά φέτος έλειπε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό. 

Η επιστροφή του λοιπόν προσθέτει ένα ακόμη όπλο για τον Θοδωρή Γιαννακόπουλο ο οποίος, όπως και όλοι στο μελανόλευκο στρατόπεδο, πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο καθοριστικό ματς με τον Πορφύρα.

Η διοίκηση μάλιστα κάνει λόγο για "τελικό" και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας σε ένα, πράγματι, καθοριστικό ματς όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. 

Πέρα από την επιστροφή του Κούτρη, η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει: 

 

"Την Κυριακή (5 μ.μ.) έχουμε τελικό! Κόντρα στον Πορφύρα, δύναμή μας είναι οι οπαδοί μας και σας περιμένουμε στην Τέντα, για τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν, μέχρι τον επόμενο, καθώς έχουμε μπροστά μας συνολικά 13 τελικούς. Παράλληλα, πλην του Λεωνίδα, αναμένουμε την επιστροφή των Γιώργου Γιαννουκάκη και Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλου, οι οποίοι σύντομα θα ενισχύσουν ξανά την Καλαμάτα».