Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 16:52

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ντέρμπι κορυφής σήμερα στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον
Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ντέρμπι κορυφής σήμερα στη Σπάρτη

 

Η 14η αγωνιστική που θα γίνει σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Σπαρτιατικός-Καλαμάτα '80.

Στα άλλα παιχνίδια του διημέρου θα παίξουν οι ΝΟ Πύλου με τον Ευκλή, Πελασγός με τον Απόλλωνα Τρίπολης, Θουρία με την ΑΕ Σπάρτης, Σύλλογος Δρομέων με τον Ακάδημο και Ατλας με τον ΓΣ Μεσσήνης. Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι: 

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΕΥΚΛΗΣ

Την επιστροφή τους στον δρόμο των επιτυχιών ώστε να μείνουν μέσα στους στόχους τους θέλουν να διεκδικήσουν στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Πύλου ο γηπεδούχος ΝΟΠ κόντρα στον Ευκλή.

Το αγώνα της Πύλου θα σφυρίξουν οι Ρίζος με τον Μπακετέα.

ΘΟΥΡΙΑ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Το προβάδισμα  της έδρας θέλει να αξιοποιήσει και να πάρει τους δύο βαθμούς η μαχητική Θουρία στο ματς που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στην Τέντα με αντίπαλο την ΑΕ Σπάρτης. Διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης θα είναι οι Μαγκαφάς και Καραμπάγιας.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Στις 6 το απόγευμα θα αρχίσει στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, από φίλους των δύο ομάδων κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας το πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του δεύτερου της βαθμολογίας Σπαρτιατικού και της πρώτης Καλαμάτας '80. Σε αυτήν την σημαντική αναμέτρηση η νίκη είναι το βασικό ζητούμενο και για τους δύο αντιπάλους που αποτελούν και τα μεγάλα φαβορί για τον φετινό τίτλο. Η Καλαμάτα '80 είναι πρώτη και αήττητη ενώ ο Σπαρτιατικός ακολουθεί με ένα βαθμό λιγότερο, έχοντας μόνο μια ήττα, αυτή από την Καλαμάτα '80 στο ματς του α' γύρου στην Τέντα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κυριακόπουλος, Νάστος. 

ΑΤΛΑΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Το δικό της έντονο ενδιαφέρον όσον αφορά την κατάκτηση του ρόζ φύλλου της νίκης έχει και η συνάντηση Ατλας-ΓΣ Μεσσήνης η οποία θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι στην Τέντα. Θυμίζουμε ότι οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα και οι φιλοξενούμενοι από νίκη. Διαιτητικό δίδυμο του αγώνα θα είναι οι Μαγκαφάς και Μπακετέας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα είναι η συνάντηση που θα γίνει στις 4 το μεσημέρι στο κλειστό της Αρκαδικής πρωτεύουσας μεταξύ του Συλλόγου Δρομέων και του Ακάδημου, δύο ομάδων που βρίσκονται στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Την συνάντηση της Τρίπολης θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Καραμπάγιας.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Ενδιαφέρον σίγουρα παιχνίδι μεταξύ δυο εκ των ευχάριστων εκπλήξεων της φετινής χρονιάς είναι αυτό που θα γίνει στις 7 το βράδυ στο κλειστό της  Μεγαλόπολης με αντιπάλους τον γηπεδούχο Πελασγό και τον Απόλλωνα Τρίπολης. Διαιτητές της αναμέτρησης, όπου στον Πελασγό ανήκει το σημαντικό προβάδισμα της έδρας θα είναι οι Κυριακόπουλος και Καραμπάγιας.