Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 14:10

Βραβεύσεις και πίτα στη μουσική βραδιά του Γ.Σ. Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "Messini" (Δ. Κουζή) έκοψε το περασμένο Σάββατο την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσήνης, ο οποίος παράλληλα διοργάνωσε και μουσική βραδιά.

Η διοίκηση του συλλόγου τίμησε τον παλιό προπονητή και παίκτη της ομάδας Γιάννη Διαμαντάκο, που είναι πλέον στον Αρκαδικό και στην Α2 εθνική μπάσκετ. Την πλακέτα έδωσε ο παλιός προπονητής, παίκτης και πρόεδρος του Γ.Σ. Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος (φωτό από το eidisoules.gr). Επίσης τιμήθηκε για την πρόσφορά του ο τέως πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Κρεμμυδάς. Την πλακέτα έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Χρήστος Χριστόπουλος.  Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Μεσσήνης Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου,  τη συμμετοχή στο καρναβάλι και στο μαραθώνιο, τη διοργάνωση του 3Χ3 στην πλατεία, καθώς και την επαναλειτουργία του τμήματος βόλεϊ γυναικών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Καρύδης, Σπύρος Κρασσακόπουλος, Νίκος Ξενόγιαννης.  Ο εκπρόσωπος της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Δημήτρης Μίσσας, Θανάσης Τσάμης, Γιάννης Γκότσης, Σταύρος Πατσαβούρας και Κώστας Κρεμμυδάς που βραβεύτηκε. 

 

Ακόμα ο  πρόεδρος της δημοτικής φιλαρμονικής Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέο Επιμελητήριο" Γιώργος Γκούμας, καθώς και εκπρόσωποι από το σύλλογο Αρτοποιών Μεσσηνίας, το σύλλογο γυναικών, τους εθελοντές Μεσσήνης, το θεατρικό εργαστήρι και από το χώρο του Τάε κβον ντο.