Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 15:29

A' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ο ΓΣ Μεσσήνης υποδέχεται τον Σύλλογο Δρομέων Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Σε δύο δόσεις θα γίνει η 15η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, λόγω της διεξαγωγής του διεθνούς μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής στο κλειστό της Τέντας.

Σήμερα Σάββατο θα γίνει το πρώτο κομμάτι με τα παιχνίδια ΓΣ Μεσσήνης - Σύλλογος Δρομέων, ΑΕ Σπάρτης - Ατλας, Απόλλωνας Τρίπολης -Ακάδημος, Πελασγός - ΝΟ Πύλου και την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με τις συναντήσεις Καλαμάτα '80 - Θουρία και Ευκλής - Σπαρτιατικός.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι: 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας θα γίνει στις 4 το μεσημέρι στο κλειστό της Τρίπολης όπου ο γηπεδούχος Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Ακάδημο που καίγεται για βαθμούς. 

Ο Απόλλωνας θέλει στην συγκριμένη αναμέτρηση να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών για να επιβεβαιώσει με αυτόν τον τρόπο όσους τον θεωρούν μια από τις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Τον αγώνα της Τρίπολης θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Μπακετέας.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών ψάχνει ο τρίτος της βαθμολογίας ΓΣ Μεσσήνης, ο οποίος στις 5 το απόγευμα θα υποδεχθεί τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας ο οποίος παραμένει στις χαμηλές θέσεις. Οι κιτρινόμαυροι θεωρούνται  το φαβορί για την επιτυχία ενώ οι Τριπολιτσιώτες σίγουρα θα κάνουν την δική τους για το καλύτερο προσπάθεια. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σχοινάς και Καραμπάγιας.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΤΛΑΣ

Οι Αναστόπουλος-Χριστόπουλος θα σφυρίξουν στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Σπάρτης το ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα παιχνίδι μεταξύ της ΑΕ Σπάρτης και του Ατλαντα. Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων χωρίς, σε καλύτερη αγωνιστική αλλά και βαθμολογική κατάσταση είναι ο Ατλας.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Το σημερινό πρώτο κομμάτι της 15ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ στην Μεγαλόπολη όπου ο γηπεδούχος Πελασγός θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Πύλου. Διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης, όπου θεωρητικά πιο κοντά στην κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης είναι οι γηπεδούχοι, θα είναι οι Κυριακόπουλος και Μπακετέας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 14 αγώνες)

1. Καλαμάτα '80           27

-. Σπαρτιατικός            27

3. ΓΣ Μεσσήνης           24

4. Πελασγός                 23

5. Θουρία                     21

6. Απόλλωνας Τριπ.     20

-. Ατλας                         20

8. Ευκλής                      19

-. ΑΕ Σπάρτης               19

10. Σύλλογος Δρομέων 18

-. Ακάδημος                  17

12. ΝΟ Πύλου               16

 

*Ενα μηδενισμό έχει ο Σύλλογος Δρομέων.