Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 14:32

ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΥΚΕΙΩΝ: Ηττα και αποκλεισμός για το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 40-38 από το ΓΕΛ Μονεμβασιάς γνώρισε χθες το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του  πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ λυκείων αγοριών.

Ο νοκ - άουτ αγώνες έγινε στο Βλαχιώτη, με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας να προηγούνται στο ημίχρονο με 18-23, αλλά να χάνουν στη συνέχεια τη νίκη στις λεπτομέρειες. 

Θυμίζουμε ότι το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας είχε νικήσει την περασμένη Τρίτη με 50-41 το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης στην Τέντα, για να σταματήσει η πορεία του στο Βλαχιώτη. 

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Πολιτόπουλος): Ανδριανόπουλος, Μπούνας, Ντυμένος, Μελάς, Κονταργύρης, Μπούχαλης, Καραγγελής, Μαυροειδής, Ευτυχιάκος, Δαμιανός, Νικηφόρος .

Τη Δευτέρα οι τελικοί στο βόλεϊ

Με τους τελικούς σε αγόρια και κορίτσια ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα το πρωτάθλημα βόλεϊ λυκείων Μεσσηνίας. Στα αγόρια τον τίτλο θα διεκδικήσουν το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας με το ΓΕΛ Πεταλιδίου. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 9.15 το πρωί στο Κλειστό της Παραλίας. Στο ίδιο γήπεδο θα γίνει στις 10.30 και ο τελικός των κοριτσιών ανάμεσα στο 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας και το ΓΕΛ Πύλου

Και αγώνας ποδοσφαίρου

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου εκτός από τα ματς του βόλεϊ, το πρόγραμμα έχει και ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα τα αγόρια του 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας θα αναμετρηθούν με το 2ο ΓΕΛ Τρίπολης, για τη β' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος λυκείων 2016-17. 

Το νοκ - άουτ ματς θα διεξαχθεί στις 10.30 το πρωί στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".