Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017 15:05

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Tο ενδιαφέρον σε Πύλο, Τέντα και Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Tο ενδιαφέρον σε Πύλο, Τέντα και Τρίπολη

 

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Πύλο, Τέντα και Τρίπολη αρχίζει σήμερα Κυριακή και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 27 Μαρτίου η 19η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το πρώτο χρονικά και πολύ σημαντικό για τους δύο αντιπάλους παιχνίδι του διημέρου μεταξύ του Απόλλωνα Τρίπολης και της ΑΕ Σπάρτης θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Αρκαδικής πρωτεύουσας. Σε αυτήν τη συνάντηση, όπου για την νίκη αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη λόγω της χαμηλής βαθμολογικής θέσης των δύο αντιπάλων, διαιτητικό δίδυμο θα είναι οι Κυριακόπουλος και Χριστόπουλος.

Να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών θα προσπαθήσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Πύλου ο ουραγός της βαθμολογίας γηπεδούχος ΝΟΠ κόντρα στον Ατλαντα ο οποίος παραμένει μακριά από τον κίνδυνο. Διαιτητικό δίδυμο στην επίσης ενδιαφέρουσα συνάντηση της Πύλου θα είναι οι Ρίζος και Μπακετέας.

Την επιβεβαίωση του φαβορί για την κατάκτηση δύο ακόμη βαθμών της νίκης θέλει ο δεύτερος της βαθμολογίας Σπαρτιατικός στις 8 το βράδυ στη έδρα του με αντίπαλο την ομάδα της Θουρίας. Πρώτος ρέφερι της συνάντησης της Λακωνικής πρωτεύουσας θα είναι ο Νάστος και δεύτερος ο Καραμπάγιας.

Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών θα προσπαθήσει στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Μεγαλόπολης ο γηπεδούχος Πελασγός με αντίπαλο τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, ο οποίος παραμένει κοντά στον βαθμολογικό κίνδυνο. Διαιτητές της συνάντησης της Μεγαλόπολης θα είναι οι Τσιμπούρης και Χριστόπουλος.

Την ίδια ώρα με τα παιχνίδια της Σπάρτης και της Μεγαλόπολης δηλαδή στις 8 το βράδυ θα αρχίσει στην Τέντα η αναμέτρηση της πρωτοπόρου της βαθμολογίας Καλαμάτας '80 με την πολύ αξιόμαχο και τρίτο στον πίνακα ΓΣ Μεσσήνης. Το παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος, Δούβρης.

 

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με την συνάντηση Ευκλής - Ακάδημος. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ