Σάββατο, 25 Μάρτιος 2017 18:11

Μέχρι 30 Μαρτίου οι δηλώσεις για το "3 με 3" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Μέχρι 30 Μαρτίου οι δηλώσεις για το "3 με 3" στην Καλαμάτα

 

Μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά μπάσκετ "3 με 3", το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου στη Κεντρική Προκυμαία Λιμένα Καλαμάτας.

Το τουρνουά διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας.

Αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1999 μέχρι το 2009, μπορούν λοιπόn να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο. 

Οι αθλητές και αθλήτριες, για να πάρουν μέρος στο ΄΄MILKO΄΄ τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή: 1) Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου – 241 32 ΚΑΛΑΜΑΤΑ), ή 2) Ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr), μέχρι και τη Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 το πρωί, ενώ στους αθλητές – αθλήτριες των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου του τουρνουά, η Ε.Ο.Κ. θα δώσει αναμνηστικά μπλουζάκια SPALDING, ενώ στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου, απονέμονται μετάλλια. 

Ιδιαίτερη νότα στο τέλος στο "3 με 3",  θα δώσει η συμμετοχή μιας επιπλέον κατηγορίας, που μπαίνει με πρωτοβουλία των διοργανωτών, από αθλητές που έχουν υπηρετήσει και έχουν δείξει ξεχωριστή αγάπη για το Άθλημα της Καλαθοσφαίρισης στη πόλη της Καλαμάτας, κατηγορία μη εν ενεργεία αθλητών, με ηλικία 30 ετών και μεγαλύτεροι.