Σάββατο, 01 Απρίλιος 2017 19:33

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Ενα μεγάλο διπλό ψάχνει με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

Με στόχο το καλό μπάσκετ μέσα από το οποίο θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει και να πάρει την πολύτιμη για αυτήν νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες σωτηρίας, η Καλαμάτα B.C. αγωνίζεται αύριο Κυριακή το απόγευμα στις 5 στο κλειστό της Ερμιονίδας με την τοπική ομάδα.

Η προετοιμασία της Μεσσηνιακής ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα στην Τέντα από τον Θόδωρο Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του.

Η  αποστολή της ασπρόμαυρης ομάδας, λόγω της μεγάλης κρισιμότητας της αναμέτρησης θα αναχωρήσει από τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα σήμερα το απόγευμα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα είναι στην τελευταία θέση μαζί με τον Πορφύρα με τις δύο ομάδες να έχουν από 27 βαθμούς. Ένα βαθμό πιο πάνω, στους 28, είναι οι Ίκαρος Καλλιθέας, Άρης Πετρούπολης και η αυριανή αντίπαλος της Καλαματιανής ομάδας, η Ερμιονίδα. 

 

Θα υποβιβαστούν 4 ή 5 ομάδες οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι με ήττα αύριο η Καλαμάτα B.C. θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Σε ενδεχόμενο διπλό αντίθετα θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες της για παραμονή.