Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 11:42

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ "3 με 3"

Γράφτηκε από τον

 

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ο καιρός έγινε αρωγός της προσπάθειας, ενώ η Καλαμάτα ήταν το τέλειο σκηνικό για το γνωστό σε όλους τουρνουά 3X3!

Συνολικά 400 παιδιά (384 αγόρια και 16 κορίτσια) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβαλαν αμέτρητα καλάθια ακολουθώντας το μότο του MILKO «Πίστεψε το» το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος (γυμνάσιο) και ο Γιώργος Τασόπουλος (γυμνάσιο-λύκειο) ήταν οι νικητές στο διαγωνισμό για τις ελεύθερες βολές, ενώ ο Νικόλας Αλεξόπουλος (δημοτικό) και ο Νικήτας Δημόπουλος (γυμνάσιο-λύκειο) νίκησαν στον διαγωνισμό τριών πόντων.

Σημαντική ήταν η βοήθεια της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την διεξαγωγή του τουρνουά. Ο πρόεδρος της Ένωσης και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Γιάννης Κουτραφούρης, απένειμε αναμνηστικό στον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, που παραχώρησε το χώρο της εκδήλωσης, Ανδρέα Καραγιάννη. Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι Χρήστος Δαμουρας (Γενικός Γραμματέας), Σπύρος Ηλιόπουλος (πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων), Δημητρης Γαλανάκης, Αντώνης Ρούσσος και Βασίλης Σταθάκης (Μέλη επιτροπής Πρωταθλημάτων) και ο Κωνσταντίνος Κουμανάκος. 

 

Επίσης, ο αντιπρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευστάθιος Σταματόπουλος, ο πρόεδρος του σωματείου ΣΠΟΚ «Ο Ευκλής» Παναγιώτης Κουτρούλης, ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Καλαμάτας '80 Βασίλης Κοσμόπουλος,  το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Κυριάκος Ταβουλαρέα και το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Μιχάλης Βακαλόπουλος.