Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017 15:08

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Σε Πύλο και Τέντα το ενδιαφέρον

Γράφτηκε από τον

Στην Πύλου και την Τέντα θα γίνουν τα δύο πιο σημαντικά ματς της 21ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Ο λόγος για τους αγώνες ΝΟ Πύλου - Ακάδημος και Ευκλής - ΑΕ Σπάρτης που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονή. 

Θυμίζουμε ότι θα πέσουν δύο ομάδες, αν υποβιβαστεί η Καλαμάτα B.C. από την Γ' εθνική. 

Η αγωνιστική άνοιξε την περασμένη Τετάρτη με την πρωτοπόρο Καλαμάτα '80 να κερδίζει εκτός έδρας με 64-45 τον Απόλλωνα Τρίπολης και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή.

Εκτός από τις παραπάνω αναμετρήσεις τα υπόλοιπα παιχνίδια του διημέρου είναι Πελασγός-ΓΣ Μεσσήνης, Σπαρτιατικός-Σύλλογος Δρομέων και Θουρία-Ατλας.

Το πολύ μεγάλο παιχνίδι του διημέρου είναι σίγουρα αυτό που θα γίνει στις 4 το μεσημέρι στο κλειστό της Πύλου μεταξύ του γηπεδούχου ΝΟΠ και του Ακάδημου Καλαμάτας, με διαιτητές τους Αναστόπουλο-Τσιμπούρη.

Την νίκη για λόγους γοήτρου θα προσπαθήσουν να πάρουν στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Μεγαλόπολης ο γηπεδούχος Πελασγός με αντίπαλο τον ΓΣ Μεσσήνης. Τον αγώνα της Μεγαλόπολης θα σφυρίξουν οι Ρίζος και Καραμπάγιας.

Την επιβεβαίωση του φαβορί θέλει και μπορεί βέβαια να υλοποιήσει στις 6 το απόγευμα ο φιλόδοξος ακόμη και για τον τίτλο Σπαρτιατικός κόντρα στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας. Τη συνάντηση της Λακωνικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Δούβρης και Καρδαρας.

Η άλλη  μεγάλη αναμέτρηση του διημέρου το ενδιαφέρον της οποίας θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της συνάντησης της Πύλου μεταξύ του Ευκλή και της ΑΕ Σπάρτης με ρέφερι τους Κυριακόπουλο-Νάστο θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στη Τέντα. 

Τέλος, ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα είναι το τελευταίο χρονικό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής Θουρία-Ατλας το οποίο θα γίνει αύριο το βράδυ στις 8 στη Τέντα με ρέφερι τους Αναστόπουλο και Μαγκαφά. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 20 αγώνες)

1. Καλαμάτα 80               39

-. Σπαρτιατικός                 39

3. ΓΣ Μεσσηνης                34

4. Πελασγός                      32

5. Θουρία                          28

-. Σύλλογος Δρομέων       28

7. Απόλλωνας Τρίπ.          27

-. Ευκλής                            27

-. Ατλας                              27

-. ΑΕ Σπάρτης                    27

11. Ακάδημος                    26

12. ΝΟ Πύλου                   25

 

*Ενα μηδενισμό εχει ο Σύλλογος Δρομέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μίλησέ μου για το κάρμα… Αρχίζει το τουρνουά μίνι »