Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 19:55

Για διπλό στην Πάτρα αύριο η Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση αύριο Κυριακή (5 μ.μ.) στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας με την εκπρόσωπο του Νομού μας Καλαμάτας B.C. να αγωνίζεται στην Πάτρα με τον δυνατό και χωρίς κανένα βαθμολογικό πρόβλημα Γλαύκο.

H συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει πολλές δυσκολίες για τους ασπρόμαυρους που καλούνται να ξεπεράσουν με ένα πιθανό μεγάλο διπλό που αν έρθει θα τους κρατήσει στο κόλπο της σωτηρίας.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί στην Τέντα από τον Θόδωρο Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του η προετοιμασία της Καλαματιανής ομάδας με τις τελευταίες όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις οδηγίες προς όλους τους ετοιμοπόλεμους για τη "μάχη" της Πάτρα αθλητές της.

Η αποστολή της Καλαματιανής ομάδας θα αναχωρήσει από τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα αύριο νωρίς το μεσημέρι.

Στην βαθμολογία η Καλαμάτα B.C. ισοβαθμεί με Ερμιονίδα και Πορφύρα με τις τρεις ομάδες να έχουν από 30 βαθμούς. Πάνω τους είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο Άρης Πετρούπολης με 31 βαθμούς ενώ ουραγός με 28 είναι ο Πορφύρας. 

Από τις πέντε ομάδες που προαναφέρθηκαν θα υποβιβαστούν 4 ή και οι 5 ανάλογα με το ποιες ομάδες θα πέσουν από την Β' εθνική. 

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Καλαμάτας, το δυσάρεστο είναι ότι έχει να δώσει μόνο τέσσερα ματς καθώς θα κάνει και το ρεπό της. 

Θα παίξει διαδοχικά με Γλαύκο εκτός, θα κάνει το ρεπό της και στην συνέχεια θα παίξει με Δαφνίου εντός, με Κόρινθο εκτός και με Άρη Πετρούπολης εντός. 

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κυριακή 23 Απριλίου 

Ερμιόνη - ΚΑΟ Κορίνθου

Ακράτα - Δάφνη Δαφνίου 

Γλαύκος - Καλαμάτα B.C. 

Ικαρος Ν. Σμύρνης - Αρης Πετρούπολης 

Ενωση Ιλίου - Κεραυνός Αιγίου 

Πεύκη - Πορφύρας 

Ικαρος Καλλιθέας - Αχαγιά 82 

 

Ρεπό: Αγία Παρασκευή