Τετάρτη, 03 Μάιος 2017 14:15

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Νίκη τίτλου θέλει σήμερα η Καλαμάτα '80 με Σπαρτιατικό

Γράφτηκε από τον
Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Νίκη τίτλου θέλει σήμερα η Καλαμάτα '80 με Σπαρτιατικό

Νίκη τίτλου θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα η Καλαμάτα '80, η οποία θα φιλοξενηθεί στις 7 μ.μ. από τον Σπαρτιατικό στον δεύτερο τελικό της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η Καλαμάτα '80 προηγείται του Σπαρτιατικου με 2-1 νίκες και χρειάζεται άλλη μια νίκη που θα επιδιώξει να πετύχει σήμερα. 

Η ομάδα της Σπάρτης από την πλευρά της θέλει την νίκη για να ισοφαρίσει σε 2-2 και να μεταφέρει και πάλι τη σειρά στην Τέντα για την οριστική ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, το προσεχές Σάββατο. 

Σε ένα κατάμεστο λοιπόν όπως αναμένεται Κλειστό κυρίως από τους φίλους τους, οι πλήρης κιτρινόμαυροι γηπεδούχοι του Μιχάλη Βερβαινιώτη θα προσπαθήσουν να φθάσουν στη πολυπόθητη για αυτούς επιτυχία-ισοφάριση. 

Από την άλλη βέβαια η ομάδα του Αλέξη Κορογώνα έχει σίγουρα σχεδιάσει τις δικές της αντιδράσεις για το σημερινό τελικό και παρόλο που θα στερηθεί των υπηρεσιών του μεγάλου άτυχου του πρώτου αγώνα της Τέντας Παναγιώτη Αρβανίτη (έπαθε εξάρθρωση κλείδας). Η Μεσσηνιακή ομάδα θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη δική της αγωνιστική υπέρβαση και να πανηγυρίσει από σήμερα τον τίτλο.

 

Τον τελικό θα σφυρίξουν οι Αντώνης Αναστόπουλος και Γιάννης Τσιμπούρης.