Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2013 14:19

Εντός με Νίκη Αμαρουσίου η Καλαμάτα '80, ρεπό ο ΓΣ Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Το καλό παιχνίδι μέσα από το οποίο θα μπορέσει να ζητήσει με πολλές αξιώσεις και να κάνει πραγματικότητα την επιστροφή τη στον δρόμο των επιτυχιών για να σταθεροποιήσει την βαθμολογική της θέση η Καλαμάτα 80 υποδέχεται αύριο το απόγευμα στις 5 στην Τέντα την γνωστή της και από το πρωτάθλημα της περασμένης χρονιάς Νίκη Αμαρουσίου. Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 η αναμέτρηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο έγινε στην Τέντα τον ίδιο καιρό περίπου(4 Νοεμβρίου 2012) με την νίκη να καταλήγει μετά από δυνατή μάχη στους φιλοξενούμενους με σκορ 63-61.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο τεχνικός της Καλαμάτας '80 Δημήτρης Αβδάλας θα έχει στην διάθεσή του και τον Γιώργο Μπάκα που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού γεγονός που σίγουρα διευκολύνει τις όποιες σκέψεις έχει και θεωρεί ότι μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα του στην κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης κόντρα σε ένα δυναμικό σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών αντίπαλο όπως η Νίκη Αμαρουσίου.
Σε όλη την προπονητική εβδομάδα που πέρασε ο Αβδάλας και οι συνεργάτες του εκτός των άλλων οδηγιών στους παίκτες του στάθηκαν ιδιαίτερα στην προσοχή που πρέπει αυτοί να δείξουν σε όλο το 40λεπτο στην καλή αμυντική τους διάθεση ώστε μέσα από αυτή να βρίσκουν πιο εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι της Νίκης.
Στο μεταξύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των σχεδίων των γηπεδούχων αναμένεται να διαδραματίσει για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι η σημαντική παρουσία των φίλων τους και όχι μόνο στις κερκίδες της Τεντας.

Το πρόγραμμα
των αγώνων

Τέλος τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου είναι:
Ζάκυνθος - Κορωπί
Πεντέλη - Γαλάτσι
Παπάγου - Σπόρτιγκ
Έσπερος Πατρών - Απόλλωνας Αρχ. Κορ.
Καλαμάτα '80 - Νίκη Αμαρουσίου
Αγρίνιο - Προμηθέας
Ρεπό έχει ο ΓΣ Μεσσήνης