Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 13:38

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καμπ της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καμπ της Καλαμάτας ‘80

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Βasketball Τraining Camp που διοργάνωσε η Καλαμάτα ‘80 από 20-25 Ιουνίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολυάριθμους νεαρούς αθλητές να διδαχθούν τα βασικά του μπάσκετ από προπονητικό επιτελείο που αποτελείται από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον υπεύθυνο των ακαδημιών και τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού και πρώην ομοσπονδιακό προπονητή με μεγάλες επιτυχίες στις μικρές Εθνικές Ομάδες Νίκο Κεραμέα, να αναπτύσσει την φιλοσοφία του σχετικά με την προπόνηση των μικρών ηλικιών και να δίνει χρήσιμες συμβουλές τόσο στους παίκτες όσο και στους γονείς τους.

Την Παρασκευή δοθήκαν τα αναμνηστικά διπλώματα και οι φανέλες σε όλους τους συμμετέχοντες από τους χορηγούς του καμπ. Το Σάββατο ο ορθοδοντικός και αθλητής της ομάδας μας, Κώστας Κοντόπουλος μίλησε στα παιδιά με θέμα « Στοματική Υγιεινή & Τραύμα στο Στόμα», ενώ την Κυριακή ακολούθησε η γιορτή λήξης της ακαδημίας και των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου στο “Ακτή” στη Σάντοβα. Μάλιστα διοργανώθηκε τουρνουά 3 on 3 καθώς και οι τελικοί των συναγωνιστικών παιχνιδιών του καμπ, προσφέροντας την χαρά της συμμετοχής στους αθλητές και στιγμές διασκέδασης για τους γονείς και φίλους που παραβρέθηκαν.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80 κλείνοντας ανέφερε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές, τους γονείς, τους φίλους και τους χορηγούς του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στην μεγάλη και πολύ επιτυχημένη φετινή χρονιά που η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Προμίνι και εκκρεμεί ο τελικός του Μίνι) επίτευγμα μοναδικό στην ιστορία της ένωσης μας και να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο όπου και θα υποδεχτούμε την αγωνιστική περίοδο από το σαλόνι της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά από 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, αλλά και της χώρας οι "Λύκοι" καλούν το κόσμο της πόλης να στηρίξει τη νέα προσπάθεια στη Γ’ εθνική κατηγορία”.