Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 12:00

Μέχρι την Τετάρτη οι δηλώσεις για τα αναπτυξιακά της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον

 

Μέχρι την προσεχή Τετάρτη 12 Ιουλίου θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τα πρωταθλήματα παίδων - εφήβων και κορασίδων - νεανίδων της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

"Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, μαζί με τα παράβολα συμμετοχής, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση των Ειδικών Προκηρύξεων, των παραπάνω Πρωταθλημάτων.

Με τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να αποσταλεί και η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου σας", αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση το παράβολο συμμετοχής στα εν λόγω πρωταθλήματα είναι 50 ευρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

To Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, για καταβολή παραβόλου, ποσού (50,00 €) πενήντα ευρώ, σε κάθε δήλωση συμμετοχής των Πρωταθλημάτων Παίδων – Εφήβων – Κορασίδων και Νεανίδων.

Τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τα παράβολα συμμετοχής σε όλα τα Πρωταθλήματα, θα επιστραφούν στα σωματεία που θα καταβάλουν διπλάσιο ή μεγαλύτερο ποσό για τα έξοδα μετακίνησης και ημεραργίας των Διαιτητών – Κριτών, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Από τη Γραμματεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα συνταχθούν πίνακες όλων των Πρωταθλημάτων, στους οποίους θα αναγράφεται η δαπάνη μετακίνησης και ημεραργίας των Διαιτητών και Κριτών για κάθε σωματείο. Βάσει αυτών θα γίνει ο απαιτούμενος συμψηφισμός της δαπάνης, 1ον) με τη λήξη του 1ου γύρου και 2ον) με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Το παράβολο συμμετοχής θα καταβάλλεται με ταχυδρομική επιταγή στη Διεύθυνση: Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. - Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου – 24132 Καλαμάτα».

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ