Δευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 17:59

Εκτη θέση στην Ελλάδα για τις νεάνιδες του Πελασγού

Γράφτηκε από τον
Εκτη θέση στην Ελλάδα για τις νεάνιδες του Πελασγού

 

Με ήττα από την πρωταθλήτρια ομάδα του Πρωτέα Βούλας ολοκλήρωσαν οι νεάνιδες του Πελασγού Μεγαλόπολης την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στην τελική φάση η ομάδα του Πελασγού είχε πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και κατέλαβε την 6η θέση, η οποία αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο.

Στο τελευταίο ματς οι νεανίδες του Πρωτέα Βούλας επικράτησαν με 33-72 του Πελασγού και κατέκτησαν αήττητες τον τίτλο του πρωταθλητή στην τελική φάση των αγώνων που ολοκληρώθηκαν στο Τσοτύλι.

Δεκάλεπτα: 7-19, 21-33, 27-56, 33-72

Διαιτητές: Δημάδης, Χατζηχαρίσης

Πελασγός (Τσατσούλης): Χρανιώτη 2, Παναγιώτου 3(1), Αριδά, Αγγελοπούλου 2, Παπαγγελή, Τσιντώνη 6, Σεφέρου, Σταβαράκη 7, Μιχολιά 4, Καντέλη 9.

Πρωτέας Βούλας (Τσεμπέρης, Κονιδάρης): Συγγρού 2, Δημητρακοπούλου 13(3), Μπουντούρη 16, Καλογεριά 11, Κορρέ 4, Τσιχλάκη 3(1), Παυλινέρη 10, Αναστασοπούλου Χ. 4, Μυλωνάκη, Χατζηβασιλείου 9(2), Αναστασοπούλου Μ., Μαγγίνα.

"Αποκομίσαμε σημαντικές εμπειρίες"

Ο προπονητής του Πελασγού Γιώργος Τσατσούλης δήλωσε για την διοργάνωση: «Είμασταν άτυχοι καθώς οι αθλήτριές μας αντιμετώπισαν από την αρχή του τουρνουά προβλήματα υγείας. Αυτά τα προβλήματα σε συνδυασμό ότι δεν βγάλαμε μέσα στο γήπεδο το πάθος που βγάζουμε συνήθως, μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι αποκομίσαμε σημαντικές εμπειρίες οι οποίες θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα κορίτσια μελλοντικά να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν».