Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 19:53

Ο Αντώνης Κούτρης νέος προπονητής στην Καλαμάτα BC

Γράφτηκε από τον

Με τον Αντώνη Κούτρη θα πορευτεί η Καλαμάτα BC στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας με ανακοίνωση της έκανε γνωστή τη συμφωνία και πλέον ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση της Kalamata BC καλωσορίζει τον προπονητή Αντώνη Κούτρη, ο οποίος αναλαμβάνει την καθοδήγηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Παράλληλα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους αθλητές Γιώργο Γιαννουκάκη, Δημήτρη Τσικούρη, Σπύρο Γεωργανά, Δημήτρη Κουτίβα και Στάθη Σπηλιώτη, που θα πλαισιώνουν το ρόστερ μαζί με τους ταλαντούχους νεότερους αθλητές της ομάδας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προπονητή και παίκτες, εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ».

Ο 51χρονος προπονητής, που έχει καθίσει ακόμη στους πάγκους του Πολύβιου και της Αναγέννησης, ήταν και πριν δύο χρόνια στον σύλλογο σαν συνεργάτης του Θοδωρή Γιαννακόπουλου, όταν η Καλαμάτα BC είχε κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Σημαντική είναι και η ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιαννουκάκη, Κουτίβα, Γεωργανά, Σπηλιώτη και Τσικούρη, με τους ιθύνοντες της Καλαμάτας BC να αναζητούν πλέον ορισμένες ποιοτικές προσθήκες εν όψει της νέας περιόδου. Αλλωστε οι στόχοι θα είναι υψηλοί στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ της περιόδου 2017-18, μιας και επιδίωξη είναι η άμεση επάνοδος στη Γ’ εθνική κατηγορία.