Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 12:51

Παρελθόν ο Μπάκας από την Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

 

O Γιώργος Μπάκας επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι στη Μεσσηνία για λογαριασμό της Καλαμάτας B.C. με σκοπό να δώσει το κάτι παραπάνω στην προσπάθεια της στην Γ' εθνική.

Ο έμπειρος παίκτης πράγματι είχε πολύ καλή παρουσία, η οποία όμως δεν στάθηκε αρκετή ώστε να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής η Μεσσηνιακή ομάδα.

Χθες η Μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Μπάκα αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο μέλλον.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Γιώργο Μπάκα, ο οποίος για την επόμενη χρονιά δε θα βρίσκεται μαζί μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Του ευχόμαστε επιτυχία για την φετινή χρονιά και είμαστε βέβαιοι, ότι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν ξανά σύντομα".

Στο μεταξύ, Αθηναϊκά δημοσιεύματα φέρνουν τον Μεσσήνιο παίκτη κοντά στο Μαρούσι που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, σε μια κατηγορία που ο Μπάκας έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως ο Αντώνης Κούτρης είναι ο νέος προπονητής της Καλαμάτας B.C. η οποία προχθές ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιαννουκάκη, Κουτίβα, Γεωργανά, Σπηλιώτη και Τσικούρη. Η διοίκηση κινείται πλέον για ορισμένες ποιοτικές προσθήκες που θα την βοηθήσουν να χτυπήσει τον τίτλο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και να επιστρέψει άμεσα στην Γ' εθνική.