Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 13:57

Στις 15 Οκτωβρίου το τζάμπολ στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Στις 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής στο μπάσκετ, όπου τη Μεσσηνία θα εκπροσωπήσει η περσινή πρωταθλήτρια της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Καλαμάτα '80.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε από την ΕΟΚ, οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου, ενώ η κλήρωση των αγώνων του 1ου ομίλου όπου θα συμμετέχει η Μεσσηνιακή ομάδα θα γίνουν την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 12 μ. στο ξενοδοχείου Divani Caravel (Β. Αλεξάνδρου 2) στην Αθήνα.

Στον 1ο όμιλο θα συμμετέχουν 14 ομάδες, οι Έσπερος ΑΟΠΑ, ΑΟ Ακράτας, ΑΟ Γλαύκος, ΑΟ Αχαγιά 82, ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου, ΕΑ Πατρών, Οίαξ Ναυπλίου, Καλαμάτα '80, ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, Αγία Παρασκευή, ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας, ΑΟ Ένωση Ιλίου, ΚΑΟ Μελισσίων και Ολυμπιάδα Άσσου - Λεχαίου.

Το πρωτάθλημα θα γίνει σε 4 ομίλους. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, σύνολο 8, θα πάρουν τα εισιτήρια της ανόδου για την Β' εθνική.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό, από τον 1ο όμιλο και τον 2ο όμιλο θα υποβιβαστούν συνολικά 9 ομάδες, τέσσερις από κάθε όμιλο και ο ηττημένος από τον αγώνα κατάταξης μεταξύ των ομάδων που θα πάρουν την 10η θέση στους δύο ομίλους. Ο αγώνας αυτός θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ