Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 19:15

Κυρίαρχος στα γυναικεία τμήματα ο Πελασγός!

Γράφτηκε από τον
Κυρίαρχος στα γυναικεία τμήματα ο Πελασγός!

 

Φέτος ήταν η χρονιά του! Ο Πελασγός Μεγαλόπολης κυριάρχησε απόλυτα στα γυναικεία τμήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όπου πήρε και τους τρεις τίτλους σε μια πραγματικά εντυπωσιακή σεζόν.

Η γυναικεία ομάδα του Πελασγού πήρε την πρώτη θέση στο γυναικείο πρωτάθλημα και στην συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 εθνική!

Όσον αφορά τις νεάνιδες του Πελασγού, αρχικά κατέκτησαν τον τίτλο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και στην συνέχεια κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Εκεί όπου πήραν τελικά την 6η θέση στην Ελλάδα, γράφοντας έτσι μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Πρωταθλήτριες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ήταν όμως και οι κορασίδες του Πελασγού που στην συνέχεια αποκλείστηκαν στους προκριματικούς για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Προπονητής και των τριών ομάδων της Μεγαλόπολης ήταν ο Γιώργος Τσατσουλής με σημαντική φυσικά συμβολή στις παραπάνω επιτυχίες.

Τζάμπολ στις 15/10 για τις γυναίκες στην Α2

Στις 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής μπάσκετ γυναικών όπου θα συμμετέχει ο Πελασγός. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου και η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Στον 1ο όμιλο, όπου συμμετέχει ο Πελασγός, βρίσκονται ακόμη οι Σπόρτιγκ, Αγία Παρασκευή, ΑΟ Ελευθερια Μοσχάτου, ΚΑΟ Μελισσίων, ΓΣ Ηλιούπολης, Άρης Πετρούπολης, ΓΑΣ Καλυβιών, ΑΟ Προφήτη Ηλία, ΠΑΣ Ανταγόρας Κω, Κρόνος Αγίου Δημητρίου και ΟΑ Χανίων.

Στην Α1 θα ανέβουν τρεις ομάδες. Οι δύο πρωταθλητές των ομίλων και ο νικητής του αγώνα κατάταξης μεταξύ των δύο ομάδων που θα πάρουν τη 2η θέση των ομίλων.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα για τον αριθμό, καθώς θα υποβιβαστούν τόσα σωματεία όσα απαιτούνται ώστε να διατηρηθεί ο σταθερός αριθμός των 12 ομάδων ανά όμιλο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ