Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 10:16

Aποφασισμένη για την επιστροφή στη Γ' εθνική η Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον
Aποφασισμένη για την επιστροφή στη Γ' εθνική η Καλαμάτα B.C.


Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο – επιστροφή στη Γ’ εθνική μπάσκετ ξεκίνησε χθες προετοιμασία η Καλαμάτα B.C.

Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κούτρη έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και άπαντες ευελπιστούν ότι το τέλος της σεζόν θα βρει τη φιλόδοξη ομάδα πρωταθλήτρια.
Ο προπονητής της Καλαμάτας B.C. προσμένει ιδιαίτερο και σκληρό πρωτάθλημα, αλλά τονίζει ότι “Στόχος είναι ξεκάθαρα να επιστρέψει η ομάδα στη Γ’ εθνική. Χάσαμε κάποιους παίκτες,  αλλά πήραμε και νέα παιδιά και πιστεύω ότι θα είμαστε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Θα είμαστε μια αθλητική ομάδα με μεγάλη ένταση σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι έχουμε ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ”, λέει ο Αντώνης Κούτρης.
Ο Γιώργος Γιαννουκάκης που ανανέωσε τη συνεργασία του με την Καλαμάτα B.C. είπε ότι η ομάδα έχει ξεπεράσει ήδη τον υποβιβασμό και πρόσθεσε“Ηταν μια κακή παρένθεση.  Η ομάδα είναι αυτή που πρέπει ώστε να πάρει την κατηγορία. Θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι θα το πάρουμε”. 
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επίσης έμπειρος μπασκετμπολίστας Στάθης Σπηλιώτης “Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς.  Η ομάδα μόνο με το όνομα που έχει πρέπει να στοχεύει στο πρωτάθλημα. Θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στη Γ’ εθνική’
Από τη χθεσινή πρεμιέρα απουσίαζαν οι Δημήτης Τσικούρης, Σπύρος Γεωργανάς, Δημήτρης Κουτίβας και Παναγιώτης Μαλαπάνης. Οι παίκτες που έδωσαν το παρών ήταν οι Γιώργος Τσιγαρίδης, Κώστας Σιδέρης, Γιάννης Αντωνόπουλος, Λεωνίδας Κούτρης, Γιώργος Μαθιόπουλος, Νίκος Ηλιόπουλος, Σταύρος Καρούτας, Νίκος Κονταργύρης, Δημήτρης Κονταργύρης,  Γιώργος Γιαννουκάκης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και  Στάθης Σπηλιώτης,
Συνεργάτες του Αντώνη  Κούτρη είναι οι Στήβεν Διονυσόπουλος, Τίμος Πρίφτης και ο γυμναστής Γιώργος Κουλιέρης. Ο αθλητής  Δ. Τσικούρης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως φυσικοθεραπευτής, ενώ θα υπάρχει μόνιμη συνεργασία  με τους διατροφολόγους Α. Γαζούλη και Ι. Πετρακόπουλο.